divendres, 6 de març del 2009

CiU i IDS aproven temeràriament l'estudi de detall del Nyap, en Rovira crema a Josep Ribas i Les Comes recepcionada amb informe tècnic desfavorable.

L'alcalde es posa el públic en contra un cop més en faltar el respecte i el debat democràtic i carrega contra el canvi de l'Albert Miralles.


Al llarg del Ple, IDS i CiU reconeixen contactes privats amb els promotors del Nyap, que ha fet que en Josep Ribas esgoti les possibilitats de liderar cap canvi per Sils, en contradir el criteri sobre els estudis de detall que ha defensat CiU de Puigcerdà i va ser avalat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.


Urbanisme i els jutjats decidiran sobre les negligències del Nyap.


El regidor d'economia que no va tenir cap iniciativa en reduir la fiscalitat municipal es pica per la inicitiva d'ICV.


El Nyap és l'únic assumpte que fa tornar l'excalde Rovira (als que el promotors van agraïr els blocs de pisos) al Ple i AMS i ICV es desmarquen de la sociovèrgencia encoberta que en Rovira i en Nogué han acordat.



Encara desconeixent si l'excalcalde té tots els seus punts de carnet de conduir, després d'haver-los perdut en una sanció amb multa que li va ser imposada conduint temeràriament pell municipi.

En paraules d'un dels assitents com a públic "Un altre Sils és possible, i això molesta al Nogué"

.