diumenge, 1 de març del 2009

La pressumpta maniobra clientelista de tècnics i alcalde es va fer entre el 10 i el 12 de febrer en l'adjudicació del Bar del centre cívic de Sils



- En data 10 de febrer de 2009 es va constituir la Mesa de contractació, i aquesta examinada la documentació que l’acompanya d’acord amb aquesta i de conformitat amb allò que estableix l’article 135.3 i la Disposició Addicional Segona de la Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de Contractes del Sector Públic demana informe als Serveis Tècnics de l’Ajuntament.


- En data 12 de febrer de 2009 es va tornar a reunir la Mesa de Contractació i una vegada examinada la documentació continguda en l’expedient esmentat i vist l’informe emes (SIC) pels Serveis Tècnics va realitzar proposta d’adjudicació a favor de Rosa Colomer Comamala.



Tot i que la mateixa llei reclama que l'anunci ha d'estar motivat, no s'ha fet, i fonts afectades sostenen "que en aquest dos dies una oferta va variar en filtrar-se des de l'ajuntament el contigut de l'altra". La Mesa de contractació no necessitava cap informe tècnic però es va demanar i en només dos dies es va decidir, mentre que els expedients que relamen els jutjats pateixen retards que amenacen amb multes.


El que diu la llei:


3. La adjudicación provisional se acordará por el órgano de contratación en resolución motivada que deberá notificarse a los candidatos o licitadores y publicarse en un diario oficial o en el perfil de contratante del órgano de contratación, siendo de aplicación lo previsto en el artículo 137 en cuanto a la información que debe facilitarse a aquéllos aunque el plazo para su remisión será de cinco días hábiles. En los procedimientos negociados y de diálogo competitivo, la adjudicación provisional concretará y fijará los términos definitivos del contrato.
.