dimecres, 24 de febrer del 2010

ICV porta al Síndic de Greuges el trànsit a l´entorn del Consum

Denúncia que alguns camions circulen en direcció contrària i incompleixen les normatives municipals


MARTÍ SANTIAGO

La polèmica que envolta el supermercat Consum, a Sils -anomenat Nyap pels veïns-, encara segueix generant brases. La darrera guspira l'ha encès la formació d'ICV qui va enviar, el passat 8 de febrer, un escrit al Síndic de Greuges per tal que intervingui "per fer complir la mobilitat en el procés de càrrega i descàrrega del supermercat Consum, segons el que estableix la Diligència aprovada per l'Ajuntament de Sils en sessió del 16 de març de 2009".
L'escrit es produeix dos dies després que la formació sol·licités a l'Ajuntament exactament el mateix.
La formació ecosocialista assegura que els veïns del carrer Bastiment, han informat que s'està incomplint la diligènca municipal tant pel que fa a l'horari de càrrega i descàrrega com també la zona de maniobra. Els residents expliquen que els camions, en alguna ocasió, fan marxa enrera més de 50 metres envaint el carrer Països Catalans o circulant en direcció prohibida pel carrer Bastiments "per evitar fer la maniobra dins el supermercat" quan l'aparcament està ocupant per clients.
Per totes aquestes raons, ICV demana a l'alcalde, Martí Nogué (IdS) que informi si ha instat a l'empresa a fer les maniobres de càrrega i descàrrega de la manera contemplada en la diligència municipal. També exigeix saber si Nogué ha informat als agents municipals sobre l'aprovació d'aquesta diligència i n'ha exigit el seu compliment.
A banda d'aquestes qüestions, la formació vol que ser informada de si s'ha obert algun expedient o s'han produït infraccions respecte algun d'aquests fets. Així mateix reclama al govern que es pronunciï sobre quina serà la seva postura d'ara endavant si, mitjançant l'escrit presentant a l'Ajuntament i l'enviat al síndic, és coneixedor d'aquesta situació.
.
Diari de Girona
.
Veïns:

Des de l’ajuntament es van haver d’inventar aquest plànol de “mobilitat” (!) i ni això volen respectar:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvwh2weXJUsh1mtIDT14CKFT4qCxyOMkbrMgrJhiATXqiWbwvz5D3o9y8_NtBppSBjR49tQSrNguiQCHWtklkdeecC7Fssx1mYUpTu00Ot_rkSsW1FUVUpG7N8tZa3wwZv5pqZqQ/s1600-h/planolcamionsllicenciacomer.jpg

http://silsdelaselva.files.wordpress.com/2010/02/planolcamionsllicenciacomer.jpg

Serveis tècnics locals, polítics de CiU i IdS, comissió d’urbanisme de Girona, assessors i advocats externs…

Aquí sembla que tot acaba colant: és la llei del més fort, la llei dels fets urbanístics consumats, xanxullos de legalització i feta la llei feta la trampa, i el cansament de la gent que flipa quan veu d’aprop com funcionen les coses.

Amb la col·laboració total de l’arquitecte municipal i dels dos darrers alcaldes ( i les respectives juntes de govern), la propietat va edificar una nau industrial i un moll de mercaderies “arrambats brutalment” contra un carrer amb veïns i ara els camions han de maniobrar com poden en un carrer públic que forma part d’aquest barri residencial.

I així tenen més espai per al seu pati interior i més espai per a crear una segona superfície comercial (o un tanatori?):

http://silsdelaselva.files.wordpress.com/2009/02/126.jpg

Bon dia

.
Font: Comentari a Sils, com més serem...
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

srta. de paso que portin al sindic a els inutils responsables de la NII i els inutils de la camara oculta que "treballen" amagats per la NII, que per cert la majoria son ex treballadors de supermercat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.