divendres, 29 de juliol del 2016

En Martí Nogué reconeix al Ple l'existència de la sentència del Nyap que li ordena requerir els seu enderrocament

 
L'alcalde va demostrar ahir al Ple que l'escrit de l'equip de govern sobre la condemna en la meitat de les costes de l'Ajuntament  per temeritat és erroni en la seva interpretació sobre quan donen la raó o no a l'Ajuntament.



Per defensar-se de la sentència ferma que declara les obres del Nyap com a il·legals va dir que l'Ajuntament ha guanyat molts judicis, però el cert que sempre ha anat al TSJC els criteris municipals han estat corregits en sentència ferma, anul·lant acords signats per ell i havent-se de fer càrrec de les costes judicials per part del consistori. En tots els seus contenciosos.

L'alcalde -que va assegurar que no haver donat les llicències il·legals del Nyap hauria estat prevaricació- continua sense saber distingir entre "guanyar" judicis, desobeir sentències i els conceptes jurídics de renúncia de dret, frau de llei, abús de dret i temeritat.

En breu disposarem del vídeo del Ple, però entre el públic present s'assegura que l'alcalde va estar encara més crispat del que és habitual, probablement dolgut, perquè s'ha fet públic el seu sou al consistori.

La pregunta al ple que va provocar el reconeixent de la mala praxis municipal va ser aquesta:


El Nyap escrit al que fa referència és aquest:



L'escrit d'IdS sobre la sentència abans d'adquirir fermesa va ser aquest:



El comunicat del PP sobre la detenció de Bárcenas, va ser aquest:



Seguirem informant.