diumenge, 18 de setembre del 2016

ERC La Selva desmenteix ara que vulgui fer plegar el seu regidor a Sils.

Paperot de la comarcal de La Selva davant la crisi d'ERC a Sils i la nefasta gestió del regidor de govern Juli Garcia en assumptes com l'Estelada a Sils o el Nyap.

 
#AdéuJuli, de baixada a ERC


Dos mesos després de l'inici de reunions entre la comarcal, el regidor i la nova ERC a Sils i davant les amenaces del regidor d'abandonar el partit mantenint l'acta de regidor donant suport a l'alcalde Nogué; la comarcal ha optat per refermar al regidor temporalment en espera d'unes noves eleccions on ni tant sols formarà part de la candidatura.

La gestió del regidor, que té sense estelada a Sils, és molt qüestionada en diversos àmbits: Fer alcalde al Nogué a canvi d'uns 1000 € al més en sou, el Mànix, biblioteca provisional i transitòria, excuses per no penjar l'estelada, enfrontament gratuït i difamador a les xarxes i un llarga llista de despropòsits diversos, entre els que destaca, i que tindrà conseqüències penals, la seva actuació intentant relegalitzar les llicències il·legals del Nyap de Sils i defensar-la als tribunals amb diners públics, tot i saber que existeix sentència ferma del TSJC en sentit contrari.

Cada cop augmenten les veus que asseguren que el regidor, sabedor que no compta en el futur per a ERC, acabarà al grup mixt de l'Ajuntament de Sils. La seva actuació, de cara al poble, però no canviarà, continuarà votant el que digui el Nogué.  Algunes fonts, fins i tot afirmen que el regidor hauria collat la comarcal en aquest assumpte, amenaçant en fer efectiva la seva marxa del partit en un intent de desprestigiar la informació sobre les finques de les filles del Nogué, adquirides pel seu pare des de que es dedica a la política i un cop s'ha fet públic, també, la utilització de dos perfils falsos de facebook utilitzats per l'equip de govern. Ara el clan Mecinas, torna a cofondre crítica i informació política independent i independentista amb "difamacions desvinculades de la política, suposadament". Nivell Visc Ondat, novament.

Tot i que la pàgina facebook d'ERC Sils va compartir la publicació d'ERC La Selva, les pròpies informacions facilitades pel regidor i altres candidates de l'anterior llista, com ara l'Helena Diaz, al poble no tenen de cap credibilitat real. El sarao a ERC Sils, continua.