dimecres, 2 d’agost del 2017

Sils: 800.000 Euros en terra per a parcs i biblioteca provisional i transitòria mentre l'institut continua en Barracons.

En 1 any el govern de Sils gasta més de 800.000 € en terra per a parcs infantils(400.000 €)  i en adquirir (180.000 €) un local a corre-cuita per una biblioteca que només obté l'autorització de provisional i transitòria. (220.000 €)

Prioritats coml'institut, la rotonda a l'entrada de Les Comes i Vallcanera a la perillossíssima GI-555 són ignorades pel govern de Sils.

El Govern de Sils, que insinua un frau de llei en a provisionalitat de la biblioteca, ha atorgat a qui s'esperava l'adjudicació del Bar del Centre cívic.

L'alcalde manté les seves declaracions de béns i patrimonis plenes de dades falses per amagar les seves inversions immobiliàries i el tornaran a denunciar per les seves irregularitats.

Fracassa el procés participatiu per justificar l'enderroc del Mànix pel dirigisme de l'equip de govern, mentre continua la desobediència el el cas del Nyap de Sils.

IDS converteix el Quadern de Sils en una eina per criticar les pàgines facebook de Sils que no controla l'Ajuntament, tot i que perd els judicis quan les ha denunciat. A més s'intenta apropiar de la iniciativa de l'èxit de les veïnes del Tocs de Flors, dient que és una proposta d'IDS.