dissabte, 24 de maig del 2008

Del negoci al dinar popular de la vellesa a una possible multa.

La vedella amb bolets, causa de la intoxicació del dinar dels avis a Sils
Salut expedienta el restaurant que va fer l'àpat i estudia multar-lo



Els serveis territorials de Salut a Girona han fet una enquesta a uns quants dels que van assistir al dinar el passat 4 de maig i calcula que el nombre d'intoxicats confirmats són 56 (dos van precisar d'ingrés hospitalari). No obstant, molts dels afectats no van acudir al CAP i van passar-se els vòmits i les diarrees a casa com bonament van poder. És per això que Salut ha admès que el número de perjudicats pugui ser superior a la xifra oficial.



El fet que hagi quedat confirmat que el brot de gastroenteritis va provocar-lo la manipulació d'un dels plats del menú ha portat el Departament de Salut a obrir un expedient sancionador al restaurant que va encarregar-se de preparar el menú, l'Hostal Mallorquines de Riudarenes . El departament estudia ara si pertoca imposar una sanció a l'establiment, sanció que podria anar fins als 4.000 euros si és considerada una falta lleu o fins als 60.000 si és greu.



Font i més informació: Diari de Girona (24/05/2008)



Al Bloc: Salut recorre a una enquesta per saber els intoxicats a Sils , Mentre La Cuina a Sils és exemple de bona feina... , El 41è Homentage a la Vellesa de Sils, organitzat des del govern d'IdS acaba amb mals de panxes i diarrees entre silencs i silenques que van assitir. , DdG: "Més de 250 jubilats queden intoxicats en el dinar d´homenatge a la vellesa a Sils"