dissabte, 17 de maig del 2008

A Riudarenes, ja fan la moció de censura "perquè el poble no va bé"

Reunió multitudinària. Gironés va explicar ahir la situació municipal davant centenars de persones. Foto: Carles Colomer

El líder de CiU a Riudarenes, encara cap de l'oposició, està convençut que el canvi d'aires serà positiu per al poble i que, d'aquí a uns anys, es constataran millores en la gestió municipal, sobretot pel que fa al dia a dia més que en els grans projectes.

E.Batlle, Riudarenes.
CiU és la llista menys votada i governareu gràcies a uns trànsfuga. Això us resta legitimitat política?
-No és veritat que no estiguem legitimats. La moció de censura és una figura reconeguda democràticament. Estem legitimats perquè sumem majoria, i l'hem interposada perquè el poble no va bé. Tot i això, no m'agrada arribar a aquest extrem, però la moció és l'única alternativa que ens quedava.
Quin paper jugarà l'exregidor d'AIR-PSC, el trànsfuga?
-Encara no ho sabem, però ens ha volgut deixar clar que per ell el càrrec no és una cosa prioritària. El més important és que té idees i si les coses van bé, arribarem a acords puntuals, però ja anirem afinant les coses. José Miguel Martínez és una persona que ens ha demostrat moltes ganes i vàlua i hi seguirem parlant durant aquests dies.
Font: DdG (17/05/2008)