diumenge, 18 de maig del 2008

Moviments interns a IdS per si prospera la moció de censura a Sils.

Anna Suñé, presidenta de l'ACES i candidata d'IdS a una foto del darrer Quadern de Sils

Segons les nostres fonts, IdS, lluny de fer pinya, està sent permeable a les crítiques a la gestió i actituds frontistes del fins l'actualitat alcalde de Sils, Martí Nogué.

De portes endins, la moció es dóna per descomptada tard o d'hora, i ja preparen un relleu tranquil que faria girar la candidatura del 2011 respecte la del 2007, que passaria a estar encapçalada per l'Anna Suñé i la tancaria en Martí Nogué.

La majoria d'IdS considera un del factors claus acabar amb les "baralles de galls" en que consideren cau en Nogué i aposta de cara al futur a vincular-se més clarament amb el PSC per recollir vots del canvi demogràfic i una més gran presència de dones a la llista i al capdavant de la candidatura.

Un altre que està a la corda fluixa és en Joan Cot, que amb l'assumpte del projecte de xalet en sòl no urbanitzable a Can Celdoni i la seva manca d'incidència electoral a Vallcanera estaria mirant de salvar la situació donat supor a l'Anna a canvi d'aconseguir el lloc 3 ó 4 de la propera candidatura, el que el mantindria com a regidor però llluny de la primera línia que representa ser el número 2 del govern una ubicació on no s'acaba de sentir còmode.

"L'única opció d'en Nogué de repetir és que no es tiri endavant la moció" asseguren les mateixes fonts.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Por lo menos esta buena

Anònim ha dit...

Javi, podries dir que és maca, que sempre és més elegant.

Anònim ha dit...

Crec que està retocada per la foto, l'he vist al natural i no té res a veure. A més: Aquesta no es la que es va liar amb el POUM i L'ONU ?¿? o va ser en Cordobés?¿?

ja ja ja ja ja

Anònim ha dit...

Es verdad, al natural es mas guapa y por no hablar del cuerpo...