dilluns, 5 de maig del 2008

Les dues perles de l'animat Ple del 6 de març

Francisco Anoro: pregunta sobre el tema de propostes culturals turístiques de 9.835 euros que signa el Sr. Joan Cot el 12 de febrer i pel conveni signat per Carles Taberner amb el Consell Comarcal de la Selva i la partida a la qual es carrega.
Joan Cot: ara no li pot contestar la seva pregunta, que no té les dades suficients i adequades.
Ma. Josep López: davant l’espectacle en el torn de paraules o intervencions del públic, una vegada finalitzat l’últim ple ordinari, el seu grup considera que s’han de seguir les normes d’educació. Posen sobre la taula que si es perden les formes i es fan comentaris ofensius com en l’altra ple, s’aixecaran i marxaran.
Alcalde: diu que ho comparteix.


En Cot no té les dades suficients i adequades, ens queda el dubte de saber que hagués passat si tingués les suficients, si serien les adequades o a l'inrevés :-) i la Ma. josep Lopez i l'alcalde si són un espetacle cometen al bloc :-))))

Font: Acta del Ple de 6 de març

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que el Cot no se entera ni de lo que firma ya lo sabemos, tiene la cabeza en un nuevo chalet que se quiere construir. Lo lamentable es lo de la Maria José, que no hace una sola aportación positiva solo critica lo que hacen los demás. Decir que está deacuerdo con lo que se presenta pero que no lo vota por como se presenta demuestra su rigor intelectual para la política.

Anònim ha dit...

Ai, Ma. Josep, diuen que el l'últim ple en cordobes va muntar un espectacle i no vas marxar, en canvi van aixar-se i marxa la majoria del públic en desacord amb l'alcalde. Una mica més de modèstia i coherència et vindria molt bé.