divendres, 2 de maig del 2008

Requereixen la Guàrdia Municipal de Sils a inspeccionar l'estat de les obres de construccions JMA, davant la passivitat dels serveis tècnics

Estat de les obres dimecres, 30/04/2008 de l'empresa Contruccions JMA

Fonts del Bloc han confirmat que la manca de seguretat i altres irregularitats han motivitat un requeriment per part de veïns i veïnes a actuar la Guàrdia Municipal de Sils a les obres del exmembre de la junta de Vallcanera quines inicials donen nom a l'empresa Construccions JMA. i que s'entestava a donar per aprovades obres a càrrec de parcel.listes a la xarxa de l'aigua i construcció de ponts.
.
A la foto enviada es pot veure com -tot i l'alçada considerable- els paletes i els manobres que hi ha no disposen de cap mena de tanca protectora per evitar caigudes en els balcons de l'edificació, també consideren que s'està produïnt una ocupació arbitrària de la via pública.
.
Les mateixes font amplien la informació assegurant que "A diferència d'altres serveis municipals com l'alcalde, el secretari o l'arquitecte la Guàrdia municipal de Sils, gaudeix d'un reconegut prestigi a la urbanització"
.
Més informació: Veïns i veïnes de Vallcanera clamen contra la manca de seguretat en les obres vinculades a familiars del candidat d'IdS a Vallcanera i la seva germana , Comentaris d'estil kinki del nick xibarri per defensar l'activitat promotora d'en Cot en Sòl no urbanitzable en fase d'exposició pública.
.
P.D: Gràcies per l'enviament.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

qué casualidad que al Carol no le preocupen estas cosas, ah claro que es de uno de los de la pandilla del cot

Anònim ha dit...

Se ve a un empleado pasando por un estrecho margen de la ultima planta sin nigun tipo de proteccion. Es una verguenza. Boicot a Construcciones JMA hasta que no cumpla con la ley de seguridad con sus trabajadores.

Anònim ha dit...

No tiene nombre lo de la mari tere su marido el suegro y el cristobal gonzalez.

Anònim ha dit...

Esta muy bien que arremetais contra el constructor, pero lo de pasividad de los servicios técnicos no estoy conforme ya que es el arquitecto y el aparejador de la obra el que tienen que estar al caso de estas negligencias! es mas son los municipales los que tienen la potestad de ir a la obra y avisar al constructor de esto. Por otra parte quiero decir que desde que esta la chica esa de aparejadora en el ayuntamiento parece que la gente se corta un poco mas en construir sin permiso y ocupar las calles con bolsas y runas, ademas que te informa muy bien de todo lo que le preguntes, no como otras personas que hay en el ayuntamiento... sobre todo en la entrada!!. Yo desde aqui doy un voto de confianza por los servicios tecnicos del ayuntamiento (sobretodo a la aparejadora!!ole)