dijous, 1 de maig del 2008

L'inici del "Pelotazo Cot"



3.3.- Identificació de l’expedient : Expedient Llicència d’Obra Major núm. 70060 a favor de JOSEFA DARANAS FREIXAS.
Fets :
- En data 20 de febrer de 2007 i amb registre d’entrada núm. 647 JOSEFA DARANAS FREIXAS va sol.licitar llicència d’obres per la construcció d'una nau per a explotació de perdius.
- En data 20 de febrer de 2007 l’interessat va presentar autoliquidació i abonar les taxes per anàlisi d’expedients de llicències d’obres, impost sobre construccions, instal.lacions i obres, i fiances.
- Els serveis tècnics i jurídics han emès l’informe corresponent. Fonaments de dret :
- Decret Legislatiu 1/2005 de 26 de juliol, pel que s’aprova el text refòs de la Llei 2/2002,
de 14 de març, d’Urbanisme.
- Decret 305/2006, de 18 de juliol, que aprova el Reglament de la Llei d’Urbanisme.
- Normes Subsidiàries de Planejament, aprovades per la Comissió d'Urbanisme en data 26-agost-1985, modificades puntualment i aprovades per la C.P.U. en data 16-desembre- 1999.
- Ordenança de Policia Urbanística, aprovada pel Ple del 28-març-1995. - Articles 75 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, Reglament d'Obres, Activitats i Serveis.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refòs de la Llei 8/1987, de 15 d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 25 de juny de 2003, de delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la Comissió de Govern.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Atorgar llicència d’obres, Exp. 70060 a JOSEFA DARANAS FREIXAS, per la construcció d'una nau per a explotació de perdius, a la finca Mas Roca del Veïnat
Vallcanera (Pol. 4, parc. 29).
Pressupost d’execució: 24.963,84 €.

Segon.- Condicionar l’efectivitat d’aquesta llicència al compliment de les condicions particulars següents:
- Es complirà el Decret 1627/1997 de 24 d’octubre de Seguretat i Higiene en el Treball.
- No es podrà fer una tal.la indiscriminada de l’arbrat existent, només el necessari per la realització de l’habitatge.
Tercer.- Aprovar les liquidacions següents:
􀃠 Impost sobre construccions, instal.lacions i obres, d’acord amb el que estableix
l’article 102 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, Text Refòs de la Llei d’Hisendes Locals i l’Ordenança Fiscal reguladora, per un import de //873,73,-// €.
􀃠 Taxes per anàlisis d’expedients de llicències d’obres, per import de //206,00,-// €.
􀃠 Fiança per a respondre de la correcta gestió de terres, runes i altres matèries residuals originades en l’activitat de construcció, enderroc o excavació, per un import de //300,00,-// €.
Quart.- Donar trasllat del present acord a l'interessat .
- - - - - - - - - - - - - - - -
3.4 Identificació de l’expedient: Expedient 8/2007 d’obertura d’una activitat sotmesa al règim de coumnicació, a favor de JOSEFA DARANAS FREIXAS.
Fets:
En data 20 de febrer de 2007 la Sra. JOSEFA DARANAS FREIXAS, amb document núm. 77903361-S, presentà, davant aquest ajuntament, una comunicació prèvia documentada, fent avinent la seva intenció d’exercir l’activitat d’explotació ramadera de perdius, a la finca Mas Roca del Veïnat Vallcanera, d’aquest terme municipal.
Dels informes emesos per l’enginyer municipal i pel secretari de la corporació es desprèn que no existeix cap obstacle legal que impedeixi que la comunicació prèvia presentada pel Sr. JOSEFA DARANAS FREIXAS pugui produir plens efectes legitimadors de l’exercici de l’activitat innòcua esmentada més amunt, amb efectes de 20 de març de 2007 en endavant.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer: Fer constar davant l’interessat que l’ajuntament de Sils, es dóna per assabentat que, amb efectes de 20 de març de 2007 en endavant, la Sra. JOSEFA DARANAS
FREIXAS, amb document núm. 77903361-S, començarà a exercir legítimament l'activitat l’explotació ramadera de perdius, a l'immoble situat al carrer Mas Roca del Veïnat
Vallcanera, d’aquest terme municipal, en virtut de la comunicació prèvia presentada en el
seu dia davant aquesta corporació local.
Segon: La Sra. JOSEFA DARANAS FREIXAS, exercirà l’activitat abans esmentada, de conformitat amb els termes i condicions que es desprenen de la documentació aportada
pel propi interessat junt amb l’escrit de comunicació prèvia, sens perjudici del dret de propietat i de tercers. L’activitat també haurà d’ajustar el seu funcionament a les condicions següents:
- La capacitat real i efectiva del femer haurà de ser igual o major a 26,56 m3 ( En l’apartat
2.2.3 del projecte presentat, s’esmenta una capacitat de 32 m3 essent però dels dimensions
del femer de 4x4 metres de base i amb tres parets laterals d’1,5 m d’alçada).
Tercer: Disposar l’alta de l’activitat de referència al registre municipal corresponent.
Quart: Aprovar el Pla Individual de Gestió de Dejeccions Ramaderes presentat pel titular de l’explotació i trametre una còpia del mateix al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.
Cinquè.- Disposar que Secretaria notifiqui el present acord a l’interessat i al Departament
d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Font: Acta de Junta de Govern Local de data 26 de març de 2007

Més informació: El secretari municipal ordena a les funcionàries de Sils no donar cap còpia de les comuniciacions entre la Generalitat i l'Ajuntament per l'Obra Cot. , Edicte sobre informació pública d’un avantprojecte d’obres d'en Joan Cot, per imperatiu legal en estar ubicat en zona d'especial protecció forestal. , A IDS, també s'amaguen ara. , Comentaris d'estil kinki del nick xibarri per defensar l'activitar promotora d'en Cot en Sòl no urbanitzable en fase d'exposició pública. Sils, exemple de males pràctiques administratives segons la Sindicatura de Comptes , El secretari municipal serà vocal amb veu i vot de la Mesa de contractació de la subhasta de les parcel.les de Mallorquines propietat de l'Ajuntament (130 €) ;-)))
.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Este señor Cot pertenece al equipo de Gobierno "NO" pues si es asin este señor, no puede votar nada en su propio favor es un acto ilegal
y el Secretario lo tiene que saver, pero ha vuelto hacer la vista gorda.
Por algo sera.

Anònim ha dit...

El mismo dia que pide el permiso de obras, le dan permiso para inciar la actividad para criar.. como puede empezar a criar si no tenia la obra hecha? o la hizo a la brava? siendo el Cot.... habrá que mirar lo del pozo no sea que lo haga todo igual.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
LNC ha dit...

Prou !