dimecres, 15 d’abril del 2009

Per què ni amb jugades és legal el Nyap


Destaquem, (prengui nota, Sr. Ribas) el literal del punt sisè de l'article 21 de les normes subsidiàries de Sils que determina perquè la planta primera del Nyap no pot ser considerada altell, recordem també que les pròpies normes en el seu article 151 condiciona l'ús de la planta primera únicament a habitatge.
La polèmica construcció, plena de irregularitats administratives, ja ha vista anul.lades les seves primeres llicències, amb una atudara d'obres prèvia, per haver-se atorgat sense un estudi de detall, que va ser aprovat amb la nau industrial ja aixecada totalment. Fonts d'IDS i CiU de Sils asseguren que es tracta d'un pacte entre l'ex-alcalde Sr. Rovira i l'actual alcalde, Martí Nogué, que encara no ha dimitit, i vol continuar amb una regularització que AMS i ICV han posat en evidència en cada una de les seves aprovacions.
A més podem anticipar, que em breu farem públic l'informe tècnic que deia que no era necessari el mateix estudi de detall que més tard han recolzat i aprovat amb els polítics dels partits de les dues persones abans esmentades.
.
.