diumenge, 6 de setembre del 2009

"Si molesta, te mudas" o com la policia local permet l'abús a Can Mosso (a més del carrer del Nyap)



Veïns i veïnes pateixen la ignorància i despreci de l'ajuntament per les molèsties que pateixen tant al Carrer del Nyap (denúnciades fins i tot al 3cat24) i pel bar d'un caporal del mossos junt al Centre Cívic de Sils. Tècnics, polítics i policia local fan la vista grossa, com en els millors temps del franquisme. Es demana col.laboració ciutadana per tal de denunciar al Síndic de Greuges i de la Delegació de la Generalitat a Girona, el sectarisme municipal i reclamem una actuació immediata individual dels membres de la nostra policia local.

"Com a afectats dir-vos que estem totalment d'acord amb vosaltres. El moviment de taules i cadires o el tancament de les portes (4) que es fa a quarts de 7 del mati i a quarts d'una de la nit superen els nivells sonors i des de l'ajuntament s'en renten les mans tot i haver presentat diverses queixes. Pensàvem que potser erem nosaltres però després de veure que és amic del tinent alcalde Cot i que com a mosso pensa que pot saltar-se les limitacions...(quan feien obres van agafar l'aigua i la llum de la comunitat sense demanar cap permis i estava ell en horari de servei vestit de mosso preguntant per la presidenta de l'escala).
Davant la demanda als propietaris que intentin no fer soroll la resposta d'aquestes "senyoretes" és: "És lo que hay" o "Si te molesta te mudas".
Per no dir els cotxes amb la musica altissima o fent derrapades pel carrer.
Ens agradaria saber amb quins veins i com podem contactar per poder fer la denúncia conjunta."
.