dimecres, 24 d’agost del 2016

Els oblits malintencionats de la regidora María José López Ruíz ( i del Martí Nogué)

La regidora, a més de mentir, va amagar informació sobre les seves activitats a internet en la seva denúncia estèril als mossos d'esquadra del 2014


María José Lòpez Ruiz és Maijo Sils a Facebook, entre altres.


A l'estil dels règims totalitaris comunistes, la regidora de comunicació i ensenyament i 2a. tinenta d'alcalde ha creat una xarxa de comunicació paral·lela a Facebook amb l'únic objectiu de mantenir el sou que cobra de l'Ajuntament i amagar les crítiques a la gestió municipal. La regidora copia l'estil dels quaderns del govern de Sils amb la venda d'un Sils oficial que queda lluny de la realitat.

Per aconseguir aquesta fita, la regidora va crear el facebook, que gestiona d'amagat, però amb coneixement de l'Associació, a compte de les subvencions municipals (recordem que l'ANC local no rep un euro de subvenció, però per exemple les sevillanes de la Jurado, Sí ) de Veïns de Vallcanera.

També participen d'aquestes estratègia dos perfils inventats: Diego Lara i Jaume Vidal Ferrer, creats per l'equip de govern amb l'únic objectiu de buscar brega i desprestigiar a l'oposició.  Si els tens d'amistat, has de saber que amb l'accés al teu perfil, t'espien il·legalment, femt-se passar per veïns del poble.

Aquestes darreres importants informacions van ser amagades als mossos d'Esquadra  en la denúncia que van formular sense èxit junt a l'alcalde i una altra regidora que anomenaren, la Juli Garcia del moment; i que formaven part de la tercera part de l'estratègia d'IDS: Fer callar els facebooks locals. Sils de la Selva, Sils de Veritat  i Cercle Podem Sils.

La mala consciència de la regidora es pot comprovar en aquest vídeo del Ple on fuig de reconèixer que és ella qui gestiona el twitter i el facebook municipal "M'ho van passar", afirma per fer veure que no era ella la implicada en aquestes pràctiques poc ètiques a les xarxes. Al mossos, recordeu afirmava tot el contrari.






Òbviament la xarxa no li està perdonant aquesta mala praxi que va més enllà del postureig:




Convé recordar que aquesta és la regidora responsable d'aconseguir l'Institut sense barracons a Sils i la millora amb rotonda en la cruïlla entre la GI-555 i la carretera d'entrada a Vallcanera i Les Comes. No semblen les seves prioritats, tot iq ue publicacions a facebook i twitter per amagar-ho, sembla, que no faltaran:



Ni King Jong-Un ho podria igualar. ;)