dijous, 29 de maig del 2008

Les reclamacions de Vallcanera



1.- Extinció immediata de l'EUCM Vallcanera Parc i que l'Ajuntament es faci càrrec del manteniment i millora com fa, per exemple, a Can Cabriol.

2.- CEIP a Vallcanera per tal de donar servei més proper als nens i les nenes del veïnat i com a solució al finançament del transport escolar i la massificació que pateix el CEIP de Sils

3.- Il.luminació a les carreteres de Mallorquines a l'Hostal Rolls i a la carretera d'accés a les urbanitzacions de Vallcanera Parc i Les Comes.

4.- Augmentar els serveis i equipaments (Instal.lacions, serveis mèdics, finestra de l'Ajuntament, etc.) al veïnat de Vallcanera, sense perdre cap dels que ja té Sils.

5.- Compromís de l'Ajuntament perquè cap família de Sils hagi de pagar pel Transpot escolar, si la Generalitat no ho fa.

6.- Que no es creï una entitat ni junta de conservació a la urbanització Les Comes, un cop recepcionades les obres de l'actual junta de compensació de la urbanització.


Totes aquestes reclamacions estan essent desvirtuades pel Govern de Sils d'IdS-PM i els Serveis Tècnics, fomentant un conflicte entre Sils poble i les urbanitzacions que a Vallcanera ningú vol. No anem contra ningú ni cap veïnat, només reclamem millores i més qualitat de vida per tot el municipi.
.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

A la Asociación de Vallcanera y a los Vecinos de Vallcanera y Las Comas hagamos una recogida de firmas con estos puntos. Necesitamos asociaciones que reclamen nuestros derechos y no estén sujetas a los dictados del alcalde de turno (como la del Velez y el Isidro) que no dudeis no van a organizar ninguna reclamación al ayuntamiento

Anònim ha dit...

que informacion tiene la nueva junta sobre una yeguada que se esta montando en vallcanera

Anònim ha dit...

¿ Qué es eso de la yeguada ?

Anònim ha dit...

establo de caballos

Anònim ha dit...

¿donde?

Anònim ha dit...

en una parcela de vallcanera

Anònim ha dit...

¿de quién?

Anònim ha dit...

son nuevos

LNC ha dit...

Caramaba com esteu de telegràfics i telegràfiques :-)))

Fonts que dieun saber afirmen que la Junta no pot fer res, que és cosa de l'Ajuntament, perquè la junta només conserva no inspecciona.

Petons!

Anònim ha dit...

Este tal Jose Luis Carol se queja a hora de que la Entidad haiga contratado al abogado urbanistico

pero en el mes de Marzo quiso que se contratara para la entidad al sullo que no era ni siquiera de urbanismo hubo una reunión en Lloret con este abogado. y el tal Carol tambien estaba y un tal Vicente tambien. que casualidad que a hora estos dos tambien se quieran cargar lo aprobado en Asamblea General por los Parcelistas