dimecres, 20 d’agost del 2008

Comentaris d'estil kinki del nick xibarri per defensar l'activitat promotora d'en Cot en Sòl no urbanitzable en fase d'exposició pública.

Extracte del debat al bloc Sils, com més serem

xibarri (08:45:37) :
Jajajajaja…et te acollonit eh! N tens co……per anar-hi tu a fer la foto oi? potser fas be…hi ha molt terreny allà…per on pot desapareixer una persona……..
28 04 2008

lncsils (10:03:09) :
Bocabada. No tinc paraules. quin llenguatge i actitud més propi de suburbi que d’un grup de govern. En Cot no fa por a ningú a Vallcanera, tots i totes ens fotem de la seva manca de, com dir-ho sense ofendre…mmmm… reflexos en contestar ràpida, coherent i raonadament. En Nogué no és l’únic que li diu “Joan, Calla, Joan”
Vols dir que tant es juga com per fer desparèixer algú? o és que és un depravat?
I això és tot el que has de dir de la meva argumentació sobre la plusvàlua que vol obtenir multiplicant per 100 el valor d’aquesta finca promocionant un xalet??? Esperava més rigor, de tu, xibi. T’estan IDStitzant
Cot Dimissió !!!!

28 04 2008
Oscar (12:57:36) :
Xibarri esto ultimo que as publicado lo copio y lo guardo, tedras que dar muchas explicaciones si alguien deaparece pero si nos sobra algo a los de BARCELOA son precisamente C……………nes ALCALDESA FUSTRADA

28 04 2008
xibarri (13:22:54) :
Tots els de Vallcanera que hi vaguin a fotre el nas poden estar segurs que acabaran amb un cop de pala al cap i sota un pi….i no és conya…:):)

28 04 2008
lncsils (14:07:59) :
Carai, Xibi, Com les gasteu a Can Cabirol, sembleu la ciutat sense llei.
Dubto que en Cot pugui fer el “pelotazo” es presentaran al.legacions i no a l’ajuntament i si tingués ètica política dimitiria. D’aquesta no us salva ni el bla bla bla dels cops de pala (s’ha de ser poca-solta) ni l’enganxina.
Cot, adéu al xalet t’ha sortit malament. Dimiteix abans de passar més vergonya fent de promotor i tinet d’alcalde alhora.