dimarts, 24 de juny del 2008

El Sils imaginari d'IdS

Article d'IdS-PM a la revista municipal:
.
L’acció de govern sempre és un esforç de gestió, però sobretot de diàleg i de negociació, i més en una situació de govern en minoria. Diàleg i negociació entre els grups polítics, però també amb particulars i empreses, amb els diversos sectors socials i nuclis veïnals. A IDS-PM n’estem convençuts i ho exercim dia a dia. Us detallem alguns d’aquests esforços que satisfà veure que tenen el resultat esperat.
.
POUM I PARTICIPACIÓ CIUTADANA
.
És un tema de gran interès, que espera una resolució. Els grups municipals ja han rebut l’esborrany elaborat per l’equip redactor amb les al·legacions presentades pels ciutadans.
Ara cada grup polític l’estudiarà. No cal dir que caldrà consens per aprovar la millor norma de planificació. Però no s'atura aqui la participació: s’obrirà un segon termini d’informació pública i es podran presentar novament al·legacions. Igualment es faran reunions informatives per sectors.
.
CAP A LA RECEPCIÓ DE LES URBANITZACIONS
.
El nostre programa electoral, que és el que ens guia en l’acció de govern, parlava d’avançar vers la recepció de les urbanitzacions del nostre terme. Doncs bé, en aquest moment hem iniciat el diàleg amb la junta de Vallcanera Parc, renovada fa poc amb un cert enrenou, i les perspectives són positives.
L’estudi sobre els mínims exigibles per a la recepció, que elabora els Consell Comarcal, ens orientarà sobre les actuacions que han de dur a terme conjuntament el municipi i els responsables de la urbanització. De moments ha acordat un paquet de millores de l’espai públic.
.
COST DEL TRASPORT ESCOLAR
.
El nostre grup a [sic] dut a terme converses amb alcaldes veïns, el Consell Comarcal i altres administracions, i nombroses gestions amb diputats, senadors i consellers del govern, per trobar una solució que no carregui sobre les economies familiars la part de despesa que a partir d’ara el Departament d’Educació no assumirà.
Volem deixar constància que el nostre grup ha batallat per evitar aquesta càrrega i hem presentat al ple, que l’aprovada, una moció demanant que la Generalitat se’n continuï fent càrrec.
.
AJUT IMPORTANT DEL PUOSC
.
Gràcies a la gestió que hem dut a terme ham rebut l’ajut de major quantia mai aconseguit del PUOSC ( Pla únic d’obres i serveis de Catalunya) : més d’1 milió d’euros (uns 180 milions de pessetes), que es destinarà a l’arranjament de l’entorn de Vallcanera, llargament esperat, i a la redacció del projecta [sic] i construcció d’un edifici de serveis socioculturals ( biblioteca, arxiu i espais polivalents) en una part dels terrenys de l’estació.
Feu-nos arribar les postres opinions. Entre tots ….tirem endavant Sils.
.
Nota del Bloc: Podeu comentar sense censura al nostre bloc.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa vergonya veure com utilitza aquest home una publicació de l'ajuntament per fer-se publicitat.

Anònim ha dit...

Convenio ilegal, ya os lo contará el Gonzalo, panolis.