dijous, 19 de juny del 2008

M.D.V: Pel Canvi


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Porcs!

Ara que tenim policia -pagant més- a veure si notem que es persegueix aquests brètols i se'ls fa alguna cosa.

Anònim ha dit...

M.D.V = Merda De Vallcanera

Anònim ha dit...

Brètol identificat i denunciat per RENFE

Moviment de defensa de Vallcanera ha dit...

1.- Extinció immediata de l'EUCM Vallcanera Parc i que l'Ajuntament es faci càrrec del manteniment i millora com fa, per exemple, a Can Cabriol.

2.- CEIP a Vallcanera per tal de donar servei més proper als nens i les nenes del veïnat i com a solució al finançament del transport escolar i la massificació que pateix el CEIP de Sils

3.- Il.luminació a les carreteres de Mallorquines a l'Hostal Rolls i a la carretera d'accés a les urbanitzacions de Vallcanera Parc i Les Comes.

4.- Augmentar els serveis i equipaments (Instal.lacions, serveis mèdics, finestra de l'Ajuntament, etc.) al veïnat de Vallcanera, sense perdre cap dels que ja té Sils.

5.- Compromís de l'Ajuntament perquè cap família de Sils hagi de pagar pel Transpot escolar, si la Generalitat no ho fa.

6.- Que no es creï una entitat ni junta de conservació a la urbanització Les Comes, un cop recepcionades les obres de l'actual junta de compensació de la urbanització.

Totes aquestes reclamacions estan essent desvirtuades pel Govern de Sils d'IdS-PM i els Serveis Tècnics, fomentant un conflicte entre Sils poble i les urbanitzacions que a Vallcanera ningú vol. No anem contra ningú ni cap veïnat, només reclamem millores i més qualitat de vida per tot el municipi.