divendres, 27 de juny del 2008

Les 7 diferències...


La imatge de dalt correspon a una zona esportiva de propietat municipal de la urbanització Vallcanera, la imatge de sota pel contrari, és d'un espai enjardinat també de caràcter públic entre els blocs de pisos de davamt de l'Ajuntament de Sils.

Proposem el joc a la Junta de Govern Local (membres electes -IdS- i no electes - Secretaria municipal) que trobin set diferències i els convidem a explicar-les. Sort!
.

P.D: Gràcies per l'enviament.
.
Més informació:La Junta de Govern Local diu que el secretari pateix personal i professionalment quan li diuen negligent , Actuacions d'execucions urbanístiques que l'ajuntament sí paga a Can Cabirol i no paga a Vallcanera, Les Comes i King Parc , Com els Lunnis: diferències entre Acabat i Inacabat. , El CRAE que no deixen obrir a Can Cabirol, La Veu de Sils fa públiques les balances fiscals entre Sils i les urbanitzacions. , Sils poble disminueix el seu pes poblacional davant les urbanitzacions , Si no m'ho ensenyen no m'ho crec , Una perla de qui era... i el que queda per descobrir , El secretari municipal serà vocal amb veu i vot de la Mesa de contractació de la subhasta de les parcel.les de Mallorquines propietat de l'Ajuntament (130 €) ;-))), El perquè de tot plegat: El Sils que Projecten IDS, l'alcalde i els tècnics. , Els nervis pels núvols a la cúpula de l'ajuntament.
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Desde el principio siempre ha habido mucho interés por parte del Ayuntamiento, esten unos o otros, porque vender estos pisos.

Anònim ha dit...

Potser no t'has endinçat a la Plaça de "Poble Nou" -zona pisos-. Hi ha una cistella igual que la de Vallcanera, trencada!


Si vols una diferència... potser el civisme. Perquè la cistella ser-hi hi és! ;)

LNC ha dit...

No es veu quan ensenyen els pisos oi? després benviguts i benvigudes al món real :-))))