divendres, 23 de gener del 2009

ICV reclama que l'estudi de detall del Nyap sigui conformat per urbanisme


Els Estudis de Detall s’han de tramitar d’acord amb el que preveuen les articles 64 i 65 de la refosa de textos legals vigents a Catalunya en matèria urbanística (DL. 1/1990):


- Publicació en el DOGC o en el BOP.


- Informació pública, en aquest cas 30 dies.


- Presentacio d`al·legacions.


- L’aprovació definitiva, sense aprovació provisional, de l’Ajuntament (Ple).


En aquest cas, en la nostre opinio, l’informe previ dels Serveis Territorials d’Urbanisme no és prescriptiu ni obligatori.


Però, donades les circumstàncies excepcionals de la tramitació i la preocupacio social i ciutadana en aquest asumpte, i tenint en compte els dubtes que de forma objectiva planen sobre la gestió d’aquest afer per part de la Junta de Govern local i dels tècnics municipals, creiem necesari donar el major rigor possible i seguretat juridica a la resolucio del estudi de detall.


Per tant, el nostre grup que ja ho va proposar al ple del dia 22 de gener, ara ho fara formalment de proposar a tots els grups municipals que es trameti l’estudi de detall als Serveis Territorials d`Urbanisme de Girona, i no s’aprovi definitivament l’estudi de detall per part del ple municipal sense l’informe favorable dels Serveis Territorials d`Urbanisme de Girona.


GRUP MUNICIPAL ICV-EUiA-EPM


Font: La Veu de Sils (ICV-EUiA)

.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Con tigo y ICV y AMS al fin del mundo.