dijous, 15 de gener del 2009

Riudarenes posa en marxa un pla de neteja de carrers.

L’Ajuntament de Riudarenes ha endegat un projecte per tal de millorar el servei de neteja en tot el municpi. Segons l’alcadde, Narcis Colomé, el sistema de neteja actual era bastant precari. Ja, quan el seu grup estava a l’oposició venia reclamant un sistema més modern i efectiu, però l’anterior Govern que encapçalava el senyor Gironès no feia cap actuació respecte d’això. Per aquest motiu, des que el grup CiU i el regidor no adscrit van assolir l’alcaldia, es va començar a planificar un pla de neteja d’espais públics, i que també contempla millores en la recollida de deixalles i de reciclatge, que s’anirà executant per parts.

De moment, s’ha comprat una màquina de neteja viària a través de l’empresa municipal SEMURSA que, a banda de fer més afectiva la neteja, allibararà els treballadors de feina i, per tant, podran dedicar-se a altres tasques.

L’alcalde manifesta que aquesta no és l’única adquisició que es fara en màquinaria, ja que també està prevista la compra d’un camió de recollida de deixalles nou. De mica en mica van sortint a llum els projectes que té el govern actual i Colomé lamenta que AIR-PSC sempre opti per una d’aquestes dues vies: criticar-ho tot, o bé argumentar que els projectes que es fan són fruit de la seva feina anterior. Ni una cosa ni l’atre són certes, ja que amb un s’intenta criticar un bon treball i amb l’altre confondre la gent i així atribuir-se un feina que no van fer. El que posa nerviós a l’oposició és veure la gran activitat d’aquest nou Govern, que evidencia la manca d’il·lusió que tenia el censurat.

Font: Gironanoticies.com
.