diumenge, 31 de maig del 2009

´Tornaríem a fer la moció de censura, ara ho pensem més rotundament´


E.BATLLE RIUDARENES
Narcís Colomé era el número dos de CiU de la llista encapçalada per Jordi Ros fa dos anys i poc s'esperava que seria l'alcalde, a causa de la dimissió del convergent de forma inesperada.

Mirant enrere, ara tornaríeu a presentar una moció de censura a Riudarenes?
Sí i tant, després d'un any ho pensem encara més rotundament. Creiem que era del tot necessària vist tot el que passava al poble i com n'eren de prepotents els d'AIR al poble. I més veient com ens trobem ara a l'Ajuntament, amb temes de problemes econòmics, veiem que ho van deixar molt malament i ara nosaltres tenim problemes per poder-ho solucionar tot.
Quina relació teniu amb el grup d'AIR-PSC?
En aquests moments no tenim cap relació, costa molt, no són gens fluïdes. No ens trobem mai ni fem res amb ells perquè no n'hi ha hagut tampoc mai, de relació entre aquests dos grups polítics a Riudarenes abans i després de la moció de censura.
Creieu que ha tornat la calma al poble després d'un any convuls?
Riudarenes es veu molt més tranquil, tot i que sempre hi ha petites coses que ho posen en dubte. Cal dir però, que ells, els d'AIR no han acceptat de cap manera que perdessin el poder, ni tampoc el mateix dia de les eleccions que perdien votants.
Què s'està fent al municipi en aquests moments fruit del canvi de govern, segons el seu grup municipal?
Al municipi de Riudarenes actualment ja hem començat a fer les obres del centre cívic de la urbanització de Can Fornaca; també s'han iniciat els treballs d'urbanització de la nova escola. I cal dir que es van fent moltes coses, però que cal posar-hi molta imaginació, a causa de la situació de crisi. Tot això ens ho estem treballant molt. D'altra banda, cal dir que aviat inaugurarem un dels nostres projectes, el casal cultural.

.

Diari de Girona (31/05/2009)

.