diumenge, 1 de novembre del 2009

Un dels imputats i empresonats en l'operació Pretòria per corrupció urbanística va fer campanya per l'alcalde Nogué a Sils i per Gironés a Riudarenes.


Es tracta del regidor d'urbanisme de Santa Coloma de Gramenet, Manel (àlies Manuel) Dobarco, propietari d'un xalet a Vallcanera. L'encara alcalde de Sils, i el promotor immobiliriari en sòl no urbanitzable Joan Cot, li van agrair el seu suport, quan la junta presidida il.legalment per Virgínia Torres volia fer obres a Vallcanera per valor 1,5 M €. També va donar suport al Nyap de Sils, com el convergents silencs i era contraci a les consultes sobre la llibertat i sobirania de Catalunya.
.
Un dels organitzadors de la polèmica festa major del 2009 a Vallcanera, Isidro Malaver, també manisfestava comptar amb el seu suport davant antics militants sociliastes de Vallcanera.
.
En breu, l'alcade se Santa Coloma com aquest secretari seran expulsat del PSC-PSOE, partit on militen membres de l'actual equip de govern que no publiuqen al nyap-web municipal les actes dels òrgans de l'ajuntament (juntes de govern, plens, etc...). Augmenten les veus crítiques al secretisme del govern municipal silenc i en breu es demostrarà que altres ajuntaments amb millors serveis tècnics les publiquen i, fins i tot, permeten veure-les en vídeo.
.
Enrique Bellete, un ex-company de consistori de l'empresonat, també veí de Vallcanera estudia incorpora-se al grup de suport al Miralles i abandonar el PSC, per discrepàncies que vénen de lluny amb la forma d'actuar d'aquest clan colomec del que sempre s'ha volgut distanciar.
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Menudo Chorizo, iva de bueno y de gran Socialista, menudo amigo tienen el Nogué y el Cot.

los aprendices del Nogué y el Cot aprenden rapido.

Solo teneis que ver que los terrenos del Alcalde en el Proximo POUM saldran veneficiados

y encima es el Concejal de Urbanismo y votara a favor, cuando el no puede votar por LEY pero esto no lo denuncia ningún partido^Politico, de Sils.

Que se haga una Consulta Popular para haver lo que piensa los vecinos y vecinas del pueblo de Sils.

Alguien puede dejar la dirección del Fiscal Anti Corrupción.

Gracias.

Xevi ha dit...

Garzón vine a Riudarenes que et presentaré en Gironés i li fas una bona inspecció als seus 12 anys de govern, segur que t'hi podras entretenir una bona estona.

riki ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.