dimecres, 23 de gener del 2008

Demanaran l'Ajuntament de Sils per import d'1,5 milions d'euros

Veïns i Veïnes de Vallcanera ens informen que una promotora del poble, demandarà l'Ajuntament de Sils per 1,5 milions d'Euros per pèrdues en l'edificabilitat dels seus solars.

Quan rebi tota la informació, us tindré informats.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

A aquests que ens governen i a l'enganxia no els importa, que no hi ha costum de reclamar que ho paguin ells. Quina barra!

Anònim ha dit...

Ara és veura la veritable intenció de IDS que era la de aturar la massificació de habitatges que ens va dur els govern de CIU, costi el que costi s'a de impedir que es construeixin masses pisos!

LNC ha dit...

Doncs han arribat una mica tard, Sils està ple de pisos, i tinc entès que gent d'IDS - el número set- i el seu cunyat estan fent pisos a Vallcanera. I que van bojos per fer més però els bancs no els deixar calés per poca solvència econòmica.

Anònim ha dit...

LOS DE IDS-PSOE MUCHO BLA BLA BLA PERO NO VEO AL COT NI AL ALCALDE PAGANDO SE SU BOLSILLO CUANDO TOQUE INDEMNIZAR NOS LO COBRARAN A LOS CIUDADADANOS O MONTARAN OTRO FILESA.

Anònim ha dit...

aixo és la sostenibilitat, o que us pensabeu? ningú diu que sigui economica.... lo anterior era especulació

Anònim ha dit...

SOSTENIBILIAD PARA EL CRISTOBAL DE IDS PSC, NO TE JODE, PORQUE EL QUE AHORA ES ALCALDE VOTÓ EN CONTRA DE ESA MODIFICACIÓN CUANDO ESTABA EN LA OPOSICIÓN. ¿ES POR EL CRISTOBAL QUE IDS-PSOE NO VOTAIS LAS AUDITORIAS.

Anònim ha dit...

A ese y al cuñado no le negaba ninguna livencia ni los de antes ni los de ahora, y con las obras empezadas.

Anònim ha dit...

LO QUE NO ENTIENDO ES PORQUE LE DAN PERMISOS A UNOS Y A OTROS NO PARA TRAFICO DE INFLUENCIA LOS QUE SE HAN ECHOS EN LOS ULTIMOS 9 MESES EN EL AYUNTAMIENTO DE SILS HAN ENCHUFADOS A TODOS LOS SULLOS PORQUE NO QUIEREN PACTAR CON NADIE PORQUE TIENEN A TODA LA CANDIDATURA DENTRO DEL AYUNTAMIENTO XIBARRI TU ERES EL MARIDO DE LA NEUS O LA PRESIDENTA DE LOS COMERCIANTES ESA QUE EN LA FOTO SE LE VEN LOS MELONES QUIEN PAGO LA FACTURA DE LA CELEBRACION EN EL BAR JUANILLO EL AYUNTAMIENTO

Anònim ha dit...

XIBARRI ES EL MARIDO DE LA NEUS DE IDS-PSC-PSOE OLA PRESIDENTA DE LOS COMERCIANTES. PONET SU FOTO

Anònim ha dit...

ultima hora la junta ilegal esta reunida, con el abogado en la entidad, 18,30

Anònim ha dit...

bamos acontar mentiras tralara vamos a contar mentiras tralara.la rut solo cuenta mentiras, las pijas tendrán que dar muchas explicaciones al igual que los superdotados estos que ban de sobrados,