divendres, 25 de gener del 2008

Els pressupostos de la convocatòria i l'acta de Vallcanera només preveuen 14.000 € al 2.007 i 6.200 € al 2008 en actuacions a la xarxa d'aigua.



Font: EUCM Vallcanera Parc


La diferència del 2008 entre els 6.900 € pressupostats i el 1.500.000 € que vol cobrar la junta i.legal és d'un 21.739,13 %.

L'ajuntament de Sils (IDS-PSC-PSOE) a hores d'ara no ha aturat aquesta bogeria i va considerar que es podia aprovar en assemblea ordinària tot i que el pressupost de 2008 presentat és el del gràfic.

Es dóna la circumstàcia a més, com ja s'ha informat al bloc, que a la darrera liquidació presentada (any 2006) les necessitats reals d'actuació a la xarxa de l'aigua van quedar cobertes amb un 14 % del que s'havia pressupostat. El total que tenia previst gestionar la "junta" aquest passat 2007 són 423.625 € (70,5 milions de les antigues pessetes)

19 comentaris:

Anònim ha dit...

NO SE QUIEN ERES PERO DA LA CAÑA QUE TENGAS QUE DAR Y DENUNCIA A QUIEN TENGAS QUE DENUNCIAR SALUDOS DE UN ANONIMO.

LNC ha dit...

Sóc una jove silenca que viu a Vallcanera i estudia a Girona, els pares m'han aconsellat que no digui mai qui sóc, per evitar xafarderies al poble i a la urbanització, diuen.

Petons!

Anònim ha dit...

CREO QUE TU SERIAS UNA BUENA PRESIDENTA, SOLUCIONARIAS TODOS LOS PROBLEMAS, ADELANTE

Anònim ha dit...

SILENCA AS RECIBIDO LAS ACTAS SI HO NO.

LNC ha dit...

No vull fer política !

qualsevol ho farà millor que aquesta gent que ens "gestiona" 70 milions.

Acta Rebuda!!! Gràcies amics i amigues la passo a gent que sap d'això!

Petons!

LNC ha dit...

Ondia amb la funes i la Virgi, diuen que la morositat amb finques montgat per gestió nefasta era 340.000 i ara és zero per la seva bona gestió....

On esàn aquest calés ? perquè no consten enlloc com ingrés?

si és la morositat és zero perquè es reclama morositat per telefon i judicialment?¿? es que no és zero i són elles les primeres que no paguen?¿?

I l'acta inclou un acord de la junta de govern de dos mesos després de l'assemblea?¿? però si l'han de fer en deu dies!!!

LNC ha dit...

I ja insuperable... a l'acta no consta el pressupost "aprovat", al ,arge que la delegació que el president anteior va fer es refereix a actes de gestió no a traspàs de presidència que només pot fer l'assemblea...

Em podeu enviar uns estatuts ?¿?

Anònim ha dit...

Pobre Funes, fea, infiel, trepa, patética i mentirosa.

Anònim ha dit...

----AVISO IMPORTANTE -----

A partir de la recepción del acta cabe nuevo recurso de alzada. Guardar el sobre con el matasellos o testimonios de que se ha entregado ahora.

Anònim ha dit...

Inc ha dit....
estatutos en marcha

ponme al dia de todo de cara a darle caña a todos estos pijos

con la ley en la mano que se puede hacer petons...........

Anònim ha dit...

los sobre en vallcanera benian sin mata sellos y sin sellos pero nos lo cobran en los presupuestos.

Anònim ha dit...

bueno, pero como adjuntan el recurso, es evidente que no han cumplido el plazo.

de todas formas, el problema es que el capullin del enganxina piensa que nadie acabará sacando el tema fuera del ayuntamiento pq cuesta 12.000 € y no es una reclamación dineraria. A lo mejor se llevan una sorpresa. Porque Ley en mano es una verguenza.

Anònim ha dit...

La nueva junta deberia ir contra estos, el abogado (donde esta morosidad que habia y ahora es cero??¿) y ningunear al pegatina y buscar a saco la recepcion.

LNC ha dit...

Potser es porta la mateixa sorpresa que el ple del dia 10 passat que m'han dit que no sabia on mirar. jijiji

Anònim ha dit...

tu ves algo raro en todo este temario se le puede sacudir a más de uno con la ley en la mano en la proxima asamblea los podemos degar con el culo al aire a todos estos abogado y concejal incluidos.

LNC ha dit...

Estatuts rebut, en tres dies teniu un recurs inapelable, que es cagarà l'enganxina.

Anònim ha dit...

molbe fins dema petons adeu

Anònim ha dit...

Hay que ir al Síndic de Greuges que es gratuito de la mano además de los políticos.

Anònim ha dit...

EN LAS PROXIMAS ELECCIONES GENERALES TODOS LOS VOTANTES SOCIALISTAS DE VALLCANERA PARC TENDRIAMOS QUE VOTAR MUY A PESAR NUESTRO A ICV Y CASTIGAR A ESTOS QUE DICEN QUE SON SOCIALISTAS Y LUEGO VOTAN CIU LOS CUALES LES ESTAN DANDO LA RAZON A UNA JUNTA ILEGAL Y ENCONTRA DE LOS VECINOS QUE LES VOTARON EN LAS ULTIMAS MUNICIPALES. SI ESTOS SON VERDAERAMENTE SOCIALISTA EN LA PROXIMAS ELECCIONES GENERALES TENDRIAN QUE SACAR POR LO MENOS 600VOTOS EL 9 DE MARZO SALDREMOS DE DUDAS.