divendres, 25 de gener del 2008

Magdalena Alvarez promet el pas subterrani a l'estació de tren de Sils

E.Batlle, Sils/Caldes de Malavella

Les estacions de Sils i Caldes de Malavella canviaran properament les seves fesonomies. Després d'anys de reivindicacions, el Ministeri de Foment acaba de redactar el projecte de renovació de via entre Caldes i Maçanet i aquest, inclou la construcció de dos passos subterranis de vianants entre andanes a les estacions de Caldes i Sils. El cost total del projecte és de 350.000 euros.

Els alcaldes d'ambdues poblacions es mostren molt satisfets, ja que després d'anys , finalment hi ha un projecte i es duran a termes les obres. L'alcalde silenc, Martí Nogué (Independents de Sils-PM)va explicar que el consistori ja ha demanat a Foment que els "deixin veure el projecte", ja que les obres de millora, segons Nogué no sols suposaran la creació d'un pas subterrani sinó també, "es millorarà l'accessibilitat i visibilitat a les andanes" a més, d'una remodelació de les vies, que s'adaptaran al sistema de raïl europeu.

Per la seva banda, l'alcalde de Caldes de Malavella, Joan Colomer (PIC) es va mostrar molt satisfet de la notícia i espera que les obres no afectin només al pas subterrani, sinó que es remodeli l'estació de Caldes "que ja fa anys que es demana", va resaltar Colomer. L'alcalde espera poder consultar properament el projecte redactat per Foment.

Font: Diari de Girona (25/01/2008)

Aquesta és la ministra que gestiona, el TGV, les rodalies, etc. Desitjo que amb aquest tema sigui més competent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

EL MARTI ENCARA NO SAP RES DEL PLA DE FOMENT A SILS...

KIN GRIPAU!!!