dilluns, 7 de gener del 2008

"La connexió totxo-càrrec públic s'ha traslladat de Sils a Vallcanera"





"Virginia Torres, l’autoanomenada presidenta en funcions de l’entitat urbanística de conservació i manteniment Vallcanera Parc està vinculada a Finques Riudarenes i Construccions Nactra, SSLL"

He rebut el següent e-mail que us reprodueixo d’un veí de Vallcanera:

El canvi polític a Sils de maig del 2007 ha comportat un desplaçament de la vinculació entre càrrecs a les entitats públiques i promotors immobiliaris del centre del poble cap a Vallcanera, on vivim bona part de la gent silenca.

En concret, la presidenta en funcions – i en realitat vicesecretària segons el
Registre oficial de la Generalitat - és la representat de la immobiliària Finques Riudarenes, S.L. i Construccions Nactra, S.L. ambdues amb domicili social a Vallcanera. L’EUCM per la seva banda és una entitat de caràcter públic a la qual obligatòriament quedem sotmesos tots els propietaris de la urbanització.

També, un dels vocals que resten a la Junta, Joan Miralles Amador, és un dels promotors habituals en la sol·licitud de llicències a Vallcanera.

Tot i haver-se compromès a fer-ho, en tot el temps de mandat la Junta de Vallcanera no ha presentat una sola instància a l’ajuntament demanant la recepció municipal de la urbanització.


Espero que puguis publicar aquesta informació al teu bloc.

Un cop verificada la documentació adjuntada, queda publicada. Si voleu enviar més coses al bloc estic a la vostra disposició.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Va de Lista

Anònim ha dit...

Dimisión de la junta YA !

Recepción municipal!

Anònim ha dit...

Pregunto el abogado de la Entidad es el mismo que le lleva todo a construcciones nactra porque si es asin ha hora coprendo por que no han echo efectiva la dimision del presidente de la entidad.

Anònim ha dit...

y que el pasado año se ha llevado 60.000 € en honorarios de la entidad

Anònim ha dit...

FINCAS RIUDARENES HA CERRADO QUE CASUALIDAD.