dijous, 31 de gener del 2008

Nou recurs de Vallcanera contra l'Ajuntament de Sils (IdS-PSC-PSOE)


El recurs en pdf (aquí)

L'article que l'empara (aquí)


Tot i que el govern silenc (IdS-PSC-PSOE) sembla paralitzat i no sap com actuar respecte els informes del secretari municipal i la crisi política generada a Sils, els veïns i veïnes de Vallcanera no s'aturen davant el que consideren un greu perjudici per a la urbanització i han presentat aquest matí un nou recurs extraordinari de revisió, que s'acumula a la resta que l'ajuntament té pendents de resoldre.

Fonts ben informades, manifesten que dins IdS s'alcen més veus crítiques contra l'actitud intransigent del regidor Joan Cot respecte el veïnat i la necessitat de pactar un govern més fort.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Los Parcelistas de Vallcanera Parc, pediremos, responsabilidades a la actual junta ilegal, desde la dimisión del Presidente, no estaban legalizo por ninguna Asamblea General de Parcelistas, para gastarse, los miles de €uros que se han gastado.Tambien todos los acuerdos de junta que se tomaron desde la dimisión del Presidente son. "Nulos por ley"

Anònim ha dit...

Hay que tener muy poca verguenza: Virguinia, Funes, Cuñado del Cristobal y Carmen para seguir aferrándose a donde nadie os quiere.

Anònim ha dit...

Ma Tere, también estas metida en el ajo?