dimarts, 26 d’agost del 2008

La militància socialista a Vallcanera s'organitza per ocupar els principals llocs de la candidatura que vol fer en Nogué amb el PSC el 2011.

L'estratègia d'en Nogué de recollir vots i fer servir la marca del PSC -PSOE per tal d'intentar assegurar-se l'alcaldia ales futures eleccions. topa amb la voluntat de diferents famílies socialistes de la urbanització de Vallcanera, Les Comes i King Park, que exigiran la convocatòria d'assemblea d'agrupació i escollir el llocs de la llista i un funcionament normal d'agrupació local al que estan acostumats al seu partit amb assemblees periòdiques i elecció de Comissió Executiva.

Des de les passades eleccions estatals on el PSOE va ser el partit més votat, l'alcalde ha fet públic que s'ha afiliat al PSC-PSOE, es nega a posar la Senyera a l'entrada de Sils. Amb tot no convoca les assemblees d'agrupació a la que ve obligat pels estatuts del Partit, cosa que li recordaran el socialistes de les urbanitzacions, on ha caigut força malament que el Regidor Cot no els tingui en compte, aposti per la Virgínia que potencia la imatge de constructora sense estudis de tota la vida dels socialisme a Vallcanera; i només pensi en Can Celdoni.

Depenen de la seva força, els i les socialistes de Vallcanera exigiran fins i tot el primer lloc de llista, aguanti o no l'actual alcalde el mandat o passi a l'oposició si prospera la Moció de Censura. perquè manifesten que no estaran només per enganxar cartells.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo que tendrían que hacer los socialistas de Vallcanera es pintar algo en el PSC de Sils y no dejarlo en manos de los pageses bomberos.

Anònim ha dit...

Eso se monta una asamblea de agrupacion y se va collando al gobierno, si quieren ser del PSC.

O IDS O PSC, que se aclaren, si quieren ser PSC hay muchos militantes mas anyiguos que ellos en Vallcanera. Algo tendrán que decir...