dijous, 28 d’agost del 2008

CiU de Riudarenes ratifica Narcís Colomé com a substitut de Jordi Ros a l'alcaldia

ANNA PUIG. Riudarenes

L'agrupació local de CiU de Riudarenes va escollir ahir a la nit Narcís Colomé com a substitut de Jordi Ros a l'alcaldia. Colomé, número 2 de la llista i alcalde en funcions des de la dimissió de Ros la setmana passada, ja s'entreveia que seria l'escollit. I no hi va haver sorpreses.

Una altra de les decisions que es van prendre a la reunió d'ahir va ser convidar el portaveu de l'AIR-PSC, Jordi Gironès, a l'oposició, a un debat públic amb un portaveu de CiU. De fet, Gironès i el seu grup tenien previst fer una xerrada informativa per als veïns demà al vespre. Segons va explicar Colomé, es vol proposar que aquesta xerrada es converteixi en una cara a cara perquè el poble pugui escoltar les diferents posicions en un mateix acte. CiU farà arribar aquesta proposta avui al matí a l'AIR-PSC.

Un cop escollit Colomé com a candidat a l'alcaldia ara cal convocar el ple d'investidura, que probablement serà dimecres de la setmana que ve –la llei obliga a celebrar la sessió en un termini màxim de deu dies després de la dimissió de l'alcalde–. La marxa de Ros també farà que entri un nou regidor al consistori. El número cinc de la llista de CiU, Josep Solé, ha renunciat a entrar-hi per motius personals i professionals, i qui entrarà com a regidora serà la número 6, Mònica Borés, que prendrà possessió del càrrec quan la junta electoral enviï les credencials a l'Ajuntament.

Font: El Punt

Més informació: Internet s'avança: Narcís Colomé serà definitivament el nou alcalde de Riudarenes


13 comentaris:

Anònim ha dit...

Avere si el Sr. Gironés te pebrots i accepta el cara a cara amb CiU, tant que xerren suposo que no tindran por a parlar davant del poble que es qui guanyara ja que així sabrà les dues versions de com esta el poble i el que pasa realment.

SR. GIRONES, VALOR I AL TORO!!!!

Aplaudeixo l'acte de valentia de CiU, així si que es governa.

Anònim ha dit...

En Gironés molt de parlar davant dels seus, pero donar la cara segur que no la donarà, es un cobart

Anònim ha dit...

Als de CiU i AIR PSC de Riudarenes, colla de txitxarel.los, el que mana, el que està al govern des del començament, el que ha dividit el poble, és un trànsfuga. Esteu fent un espectacle lamentable. Espero que en Colomé i gironès aconsegueixin unir-se i enviar al trànsfuga a l'oposició.

LNC ha dit...

Estic d'acord amb Una Altra. El trànsfuga és la constant del govern de Riudarenes. heu de ser capaços de fer pinya al poble.

Anònim ha dit...

El Sr. Martínez es transfuga gràcies al Sr. Gironés que va ser qui va fer tot el possible per que marxes de AIR, ara no busqui explicacions, ell les te totes, si l'haguessin tractar com es mereix qualsevol persona encara estaria a l'AIR, com diu la dita, ves sembrant que aviat reculliras o algo així.

LNC ha dit...

Vist des de fora, no trobeu que algú dels que queden a AIR pot ser un pont de diàleg per un pacte ? per exemple a Sils nosaltres tenim un desastre semblant, però l'Arredondo, per exemple, és diferent a la resta.

Esclar, que en Gironès ha de pagar haver fitxat un trànsfuga del PP, però no trobeu que Riudarenes no? Una opinió ;-)))

Anònim ha dit...

M'hi jugo un pèsol a que en Gironés no voldrà fer un cara a cara.

Anònim ha dit...

Avans de la moció diuen els de CiU que els hi van estendre la má per governar, que diguin per que no la van acceptar?

LNC ha dit...

Però en Gironès ja ha après quelcom de modèstia potser a hores d'ara ? pregunto... hi havia veus que apostaven per una dona que podria ser la segona d'en Colomé en un govern d'unitat. O en Gironès s'entesta a ser ell el núm. 1 ???

Anònim ha dit...

hauríem de buscar algú sense el passat del trànsfuga a Can Fornaca tant pels d'AIR com CiU i fer net

Anònim ha dit...

Pel que he sentit en Gironés només volia l'alcaldia o res.

Anònim ha dit...

LNC vigila els comentaris que sino en Gironés et portara als tribunals com vol fer amb el bloc de ciu, que diu que hi ha insults, el segueixo de fa temps i encara es hora que en vegi algun d'insult.

Anònim ha dit...

Així es pot donat la mà aquests Gironès amb el txitxarel.lo d'en Nogué i en Cot que van amb les mateixes tonteries...

Panda de fatxendes disfressats de socialistes...