dissabte, 30 d’agost del 2008

Gironès reclamarà l'alcaldia

Gironès (AIR-PSC): «CiU de Riudarenes ha de sentir el clam del rebuig popular, perquè són uns traïdors»

ANNA PUIG. Riudarenes

+ Gironès, d'esquenes, parlant ahir davant els veïns. Foto: A. PUIG

El portaveu de l'AIR-PSC de Riudarenes, Jordi Gironès, a l'oposició, va fer ahir una xerrada informativa per als veïns per donar el seu parer i el del seu grup sobre la polèmica situació política que viu el municipi, després de la moció de censura i la posterior renúncia de Jordi Ros (CiU) a l'alcaldia, al cap de tres mesos. Davant prop de 200 persones, Gironès va demanar calma a «aquella gent que està alterada», però alhora va fer una crida a la població a mostrar el seu rebuig: «Hi ha moltes maneres de fer-ho. Fem actes públics, socials i culturals, però no entrem en discussions inútils.» Això sí, va demanar als presents «fer pinya perquè aquesta gent –referint-se a CiU– ha de sentir algun dia el clam del rebuig popular».

Gironès va fer un discurs dur i sense embuts. Va referir-se al regidor trànsfuga José Miguel Martínez, que va possibilitar la moció de censura per fer fora Gironès de l'alcaldia, com una persona «amoral i traïdora». Va parlar «dels que manipulen els regidors de CiU des de fora» i en va anomenar un, el número 5 de la llista, Josep Solé, que després de la dimissió de Ros hauria d'entrar com a regidor però hi ha renunciat per motius personals. «Ell és l'ideòleg i l'únic que fa és escampar verí.»

Gironès va demanar als regidors de CiU que en el ple d'investidura del nou alcalde, que se celebrarà dimecres vinent, «s'abstinguin en la votació o no es presentin, perquè així retorni el poder al poble». Tenint clar que això és molt poc probable que passi, Gironès va anunciar una oposició dura: «No els ho posarem fàcil.» I va criticar el futur alcalde, el convergent Narcís Colomé, de qui va dir que no coneixia el poble tot i viure-hi de tota la vida.

Font: El Punt


1 comentari:

Anònim ha dit...

Sr. Ex-alcalde: A Sils tenim un clam popular: IDS-PSC no saben governar. hem de muntar espectacles Gironés també???