divendres, 15 d’agost del 2008

Bon senyal



Més informació: L'errada CRAE a Sils , Una visió de perquè es piquen els serveis tècnics quan els diuen negligents

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ja deuen estar contents aquests del crae amb aquestes pintades tant maques...deuen pensar , en quin coi de poble de bojos hem anat a parar?

LNC ha dit...

És fàcil entendre que amb la seva tasca aquesta gent del CRAE entendran millor les pintades que defensen el seus drets i els dels nens i les nenes que els dels acorden per dues vegades la seva denegació, en unes actuacions que són pitjor que les del PP.

Gràcies Fundació Plataforma Educativa, Gràcies MDV.

Anònim ha dit...

Jo crec que ja son prou grandets per defensar-se sols i no crec que haguin d'agrair-vos res ni a tú ni a la teva colla d'amics que dieu que sou els protagonistes de tots el k passa a Sils ultimament.

LNC ha dit...

La única colla que conec que va d'aquest pal que dius tu és la IDS ;-))) Si han fet això contra una plataforma educativa que no seran capaços de fer aquesta colla d'IDS que és pitjor que el PP quan es posen amb perones corrents...

Ara, la senyera. ;-))))

Anònim ha dit...

"silenca" eres la peluquera, la que mas envidia le tiene a la LNC porqué con ella y sus amigos no podeis ni vais a poder. Es verdad que sois peor que el PP. A tragar con el CRAE !!! jajajaja Campeones, campeones oe oe oeeeeeee

jajaja

Anònim ha dit...

La peluquera tiene 10 blogs y solo los lee ella, además todo son de copiar y pegar porque cada vez que escribe hace el ridículo. Es la número cinco de los de IDS.