divendres, 29 d’agost del 2008

CiU Riudarenes informa:

El senyor Jordi Ros, el nostre cap de llista i alcalde, ha dimitit del seu càrrec per raons personals, les quals no es faran públiques per preservar la intimitat de les persones. Tot el que es diu al respecte no són més que suposicions i especul•lacions de gent amb voluntat d'intoxicar.

El nostre grup ha decidit, de manera consensuada amb els regidors de Govern, que el substituirà en el càrrec el Senyor Narcís Colomer i la nova regidora serà la senyora Mònica Borés.

També volem transmetre tranquil•litat als ciutadans de Riudarenes davant l'esvalotament que intenta provocar el grup de l'oposició i fer-los saber que el nostre Govern no pateix cap crisi a banda d'aquest imprevist que comporta l'elecció d'un nou alcalde.

L'Ajuntament de Riudarenes està en més bones mans que no ha estat mai, i els membres del seu govern no tenen cap dubte que faran avançar aquest projecte.

Demanem a totes les parts implicades que deixin de buscar conflictes on no n'hi ha, i que es sumin a treballar pel poble de Riudarenes que és el que ara ens pertoca fer.

Per tal de demostrar tot el que diem, i amb l'ànim de que la gent pugui valorar el que està passant, demanem al senyor Gironès que a la reunió informativa que té prevista pel proper divendres 29 d'agost convidi un membre del nostre grup, per convertir així l'acte en un veritable debat on els veïns puguin escoltar les dues parts.


Grup CiU Riudarenes