divendres, 26 de desembre del 2008

Crítiques a IDS per destinar 503.000 € a la remodelació del camp de futbol i no haver consesuat les inversions.

Altres grups polítics haurien prioritzar un Centre de Dia i altres equipaments i actuacions a l'àmbit de l'ensenyament (CEIP i SES), a més la població reclama transparència en la gestió d'aquests diners públics després que IDS s'hagi negat a fer auditories a l'Ajuntament i a ser l'únic ajuntament català que s'ha negat a fer públiques les declaracions dels béns patrimonials del mentres -electes i no electes- de la Junta de Govern Local. Ha causat especial preocupació que sigui la secretaria la dependencia que gestionarà aquest import.
L'ajuntament està obligat a realizar les obres presentades i a contractar directament personal en situació d'atur per portar-les a terme, el que fa dubtar de la capacitat de l'ajuntament atès que fa pocs dies fins i tot es declara incapaç de poder facilita al Jutgat Social de Girona documentació, per manca de personal.
El més pesimistes temen que es deixin perdre aquest calés, que no s'hagin consesuat les inverions i que per ultim no es gestionin adecuadament per noves negligències municipals.
.