dimecres, 24 de desembre del 2008

IDS va contractar la pòlissa de responsabilitat civil i patrimonial de l'Ajuntament el 2 de juny de 2008, tres mesos després d'aprovar el Nyap.

9.- Acord d’adhesió a la pòlissa d’assegurança de l’ACM - Expdt. 2008/673
Proposta del Regidor de Hisenda, Afers Socials, Esports i Joventut.

Antecedents

El Comitè Executiu de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques en sessió de 3 d’octubre de 2006 va decidir convocar un concurs per a la contractació d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i patrimonial de la qual serà prenedora l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i co-prenedores aquelles administracions i/o organismes públiques, sòcies de l’ACM que s’hi adhereixin.

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de data 22 de novembre de 2006, número 4766, es va fer públic l’anunci pel qual es licitava el dit contracte.

En data 11 de desembre va cloure el termini de presentació d’ofertes, havent estat presentades dues proposicions presentades per les mercantils Zurich i Mapfre.

En data 14 de desembre es va reunir la mesa de contractació, la qual va valorar amb 110 punts la proposició de la mercantil Zurich i amb 50’55 la de la mercantil Mapfre.

En sessió de 18 de desembre de 2006 el Comitè executiu va adjudicar la dita pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i patrimonial de la qual serà prenedora l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i co-prenedores aquelles administracions i/o organismes públiques, sòcies de l’ACM que s’hi adhereixin a la mercantil Zurich.

Fonaments de dret:

- Articles 20 de la Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de contractes del sector públic.

- La clàusula 1.3 del plec de clàusules de la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i patrimonial, la qual estableix la necessitat que cada ajuntament aprovi un acord d’adhesió a dita pòlissa.

- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

- Decret de l’Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d’atribucions de l’Alcaldia en la Junta de Govern Local.

La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent

ACORD :

Primer.- Que el municipi de Sils s’adhereix a la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i patrimonial de la qual serà prenedora l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i coprenedores aquelles administracions i/o organismes públiques, sòcies de l’ACM que s’hi adhereixin.

Segon.- Aquest acord d’adhesió produirà efectes un cop transcorreguts dos dies comptadors des de la recepció de còpia certificada al registre general de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques.

Tercer.- Notificar el present acord mitjançant correu administratiu a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (c/València 231, 6º, 08007, Barcelona).

Font: Acta de la Junta de Govern local, 2 de juny de 2008

.
http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ajuntament/ActesJuntesGovern/080602Cg.pdf

.

Comenteu a: Sils, Com més serem...

.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sembla que IDS calla massa d les coses que fa.. Sr. Arredondo, pot explicar el perquè d'aquest assumpte? el perquè de a seva proposta? o també es limita a signar el que li diuen els tècnics aquest que estan tan preocupats???