divendres, 19 de desembre del 2008

Els serveis jurídics d'ERC ja han informat a AMS que hi ha irregularitats al Nyap

El regidor d'AMS, Antonio Tello, un dels molts signants contra el Nyap de Sils

Fonts dignes de confiança han confirmat al Bloc que el serveis jurídics d'Esquerra Republicana de Catalunya han informat ja a AMS que els veïns i veïnes que signen contra el Nyap tenen motius legals pe la seva reclamació i que s'hauroen d'aturar les obres. Tanmateix des d'AMS es vol fer un escrit al seu bloc per fer públic el seu posicionament i actuacions respecte aquest assumpte que està centrant l'actualitat municipal i on ICV ja ha reclamat la intervenció del Síndic de Greuges de Catalunya i dels Serveis territorials d'urbanisme de Girona.

A CiU, fonts de l'agrupació local silenca informen que també s'han adreçat als serveis jurídics de la central de la federació a Barcelona i estan esperant la seva opinió.

En tots tres casos, l'escrit dels veïns i veïnes que els van lliurar als quatre partits és el docuemnt que han sotmès a consideració dels serveis jurídics dels grups amb representació municipal.

L'únic grup que no ha volgut assessorament legal de la seu central del seu partit és IDS-PM vinculat al PSC-PSOE, que ha estat el que ha aprovat la llicència que en opinió dels juristes dels partits avalen les tesis veïnals sobre el que existeix la proposta de realitzar un ple en que entre altres assumptes es voti la paralització de les obres del Nyap.
.