dimecres, 25 de febrer del 2009

L'ajuntament de Sils respon amb la seva habitual negligència a la reclamació de justícia de veïns i veïnes als tribunals pel cas del Nyap




Fonts de tota solvència informen que l’Ajuntament de Sils podria estar utilitzant tàctiques dilatòries en el recurs contenciós administratiu 556/2008 presentat per un grup de veïns i veïnes de Sils contra els acords de la Junta de Govern de l’Ajuntament de Sils que van donar les llicències a favor de les empreses Foncie i Consum per a construir una nau industrial i utilitzar-la com a supermercat. Recordem que al mes de gener, la magistrada jutgessa va reclamar a l’Ajuntament l’expedient complet del vulgarment anomenat cas Nyap, que s’hauria de trametre en el termini màxim i improrrogable de 20 dies, d’acord amb l’article 48.3 de la LJCA. Transcorregut aquest termini, l’ajuntament encara no ha presentat l’expedient administratiu al Jutjat. El Jutjat enviarà en breu un requeriment a l’Ajuntament per reclamar-li novament l’expedient, amb l’advertiment al funcionari responsable de la responsabilitat personal en la que podria incórrer en cas de no fer-ho en el termini que es confereixi a l’efecte.
Les fonts indicades informen que els veïns denunciants informaran a la premsa, a l’opinió pública i als regidors i regidores locals de les pràctiques esmentades més amunt.

~


Text i foto: Sils, com més serem... Comenteu allà

.