divendres, 15 de gener del 2010

En Taberner es pica i vol sortir a les enquestes sobre espectacles que encapçalen en Nogué i en Cot

Crònica del Ple del Borrissol

Fonts de confiança ens faciliten aquesta crònica informal i oficiosa del ple municipal:

Més regidors i regidores que públic a la sala. Poquíssim públic i cap regidor pregunta perquè no s’informa amb antelació a la ciutadania de l’ordre del dia del ple. 19 retrats dels alcaldes de Sils i dos marcs buits. L’oposició proposa el reaprofitament dels espais municipals com el local de la vella Quitxalla (seu de l’antic ajuntament), als baixos dels pisos blaus, que ara quedarà lliure i que podria allotjar l’arxiu històric, ara allotjat en un local de lloguer mensual de molt bon estalviar. O el cobriment de la terrassa del pavelló municipal. ICV proposa la pacificació del trànsit de la carretera que passa pel poble; els tècnics ho estudiaran i tot voten a favor. Llarg debat sobre el sexe dels pollancres que causes al·lèrgies al personal. A Riudarenes pensen que ha funcionat la prohibició municipal de prohibir la varietat femella però el mateix Miralles que ha presentat la proposta fa ara el matís que la indústria aprecia més la fusta produïda per la varietat femella. La Maria Josep afegeix que en els darrers dies tots han fet un màster en pollancres. Anoro: com sabem si és mascle o femella?. Alcalde Nogué: no és al·lèrgia sinó molèstia i diu que ell quan compra arbres no ho fa pel sexe sinó pel diàmetre. Queden que s’informarà als propietaris i plantadors, per conscienciar-los i recomanar-los que … Tot plegat, tenim borrissol per molts anys.

Continuarà: no us perdeu un pròxim capítol on el regidor Taberner carrega contra la premsa present a la sala (sense voler matar al missatger) i es treu les culpes sobre goteres i manca de calefacció a la nova Quitxalla. Diu que al no haver plogut abans no es va poder comprovar si …
Fonts i Comentaris (amb la participació del Sr. ZZZ) a: Sils, com més serem... (comenteu allà)
.
Més informació sobre la gestió Taberner- enganxina-voreres i la llibertat de premsa al Bloc de Vallcanera.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Srta si no tenia manera de comprobar les goteres podia haver trucat als bombers que segur que li haurien dexat una manega per fer les proves pertinents

Anònim ha dit...

El Sr. Valdés le dice al Concejal de Cultura entre otras cosas que lo que a el verdaderamente le preocupa es que lo haigan publicado en la prensa, y lo de más son tonterias, y le recuerda que él tiene la obligación como Concejal de Cultural de supervisar y hacer todas las pruebas que hagan falta antes de inagurar una Guarderia.

Anònim ha dit...

El Sr. Valdés le recuerda al Concejal de CIU Sr. Anoro ya que el en la moción presentada por ICV sobre Afganistan, en la cual el se pronuncia y dice que Afganistan queda muy lejos y que todos se téndrian que preocupar más por el día a día del Pueblo, el sr. Valdés le contesta al Sr. Anoro que se ponga de una vez las pilas y sobre todo que sean alcalinas, porque lleva tres años en la Oposición y no se entera verdaderamente de lo que esta pasando en el Pueblo.

Anònim ha dit...

El Sr. Valdés le pregunta al Martí Nogué alcalde de Sils Si el tiene alguna Propiedad en los Estanys y si el también planta Pollancres el le contesta que no tiene terrenos en los Estanys.