diumenge, 8 de maig del 2016

Divisió interna a ERC Sils.

ÚLTIMA HORA: Ex-militants d'ERC envien la piulada de l'1 de setembre de 2015 que deixa en evidència al regidor Juli Garcia respecte l'Estelada de Sils, "La piulada està feta des del facebook d'ERC Sils". També recorden que contràriament al que afirmava en Ple municipal, sí cobra sou o indemnització de l'Ajuntament - rep uns bons calerons i vol fer-ho d'amagat - per assistència a diverses juntes, plens i comissions municipals.
"La dimissió és l'únic preu que li queda per pagar després de tantes mentides", ens argumenten.









NOVETAT (1) : L'artefacte Units Per Sils i Mataró nega ara qualsevol relació del regidor Juli Garcia amb la tómbola que el Juli Garcia volia organitzar amb l'artefacte Units Per Sils contra l'ANC per tal que no sigui l'Ajuntament qui faci la hissada de l'Estelada, informen ex membres d'ERC.



NOVETAT (2): El Regidor, Juli Garia, hauria demanat a la persona que gestiona l'artefacte Units Per Sils -que volia fer una tómbola- que miri de deixar de defensar-lo en aquest tema atès que ja està sol a ERC i tothom fuig mentre ell no dimiteixi per la polèmica generada amb l'Estelada, el seu pacte amb el Nogué i el Nyap sense consultar mai a l'agrupació local. També estaria incòmode per les preguntes que  rep sobre les futures contractacions dels plans d'ocupació de 2016.

VÍDEO: l'Estelada i el regidor Juli Garcia:

El Juli, únic regidor d'ERC a Sils, diu que l'Ajuntament no ha de posar l'Estelada. Ni tractar-se més l'assumpte al Ple. Intervenció del 26 de novembre. (Vídeo enviat per ex-companys del tinent d'alcalde Juli Garcia, que li reclamen la dimissió)




El vídeo ve acompanyat de següent text:

El Juli vol ordenar a l'ANC i la CUP el que han de fer com a condició per posar l'Estelada. També ordena que l'Ajuntament es desentengui de la hissada i que la CUP no portir més l'assumpte al Ple, Tot això amb el suport d'un cada cop més maleducat Nogué amb el regidor cupaire. L'ANC passa de les exigències del regidor. I la CUP també.
El govern de Sils, però, a la premsa va vendre postureig:
http://www.elpuntavui.cat/…/889619-acord-entre-dos-dels-tre…
La resposta clara i concissa de l'ANC de Sils la podeu veure aquí: http://losilenc.blogspot.com.es/…/lanc-de-sils-en-bona-form…
Davant aquesta realitat el regidor ha embolicat l'assumpte amb una tómbola amb Units Per Sils Ups i els plans d'ocupació d'aquest 2016. Un embolic similar al que va fer el Nogué amb el Nyap de Sils, recentment sentenciat contra les teories, opinions i arguments de l' Ajuntament de Sils




És la segona crisi per l'obsessió del Juli Garcia d'estar al Govern. Més de la meitat de la seva candidatura va deixar o congelar la seva participació després de les municipals.

En contacte amb el blog, confirmen que actualment no existeixen reunions com a agrupació local amb els i les militants.

El Juli fa i desfà al seu gust en nom de tot i partit i busca aliances estranyíssimes per poder oferir tornar a fer llista a una ERC comarcal que cada cop el qüestiona més i vol rellevar-lo.

El pacte amb el Nogué i IDS, es va tancar sense consultar a la ja extingida direcció local, ni a les bases: aquest va ser el detonant de l'inici de l'aïllament del regidor.

En la seva batalla contra l'ANC local, vol decidir per ells quan ja li han contestat que el vol l'ANC és un acord entre partits al Ple. El Juli, no sembla entendre que no pot decidir per l'ANC i contra l'ANC.



Membres actuals d'ERC Sils s'han manifestat també contra el que consideren "males pràctiques del regidor Juli Garcia que prioritza la cadira al partit i el que és pitjor, al poble" afirma molest un sector del partit que ha contactat amb el nostre blog.

"ERC volem ser un partit exemplar i no podem avalar les decisions unipersonals del Juli sobre el Nyap o l'Estelada o les contraccions de personal", afirmen.

Donen per fet que no acabarà la legislatura i creuen que amb una dona al capdavant de la llista i de l'Ajuntament - si el Juli plega ja-  ERC Sils recuperaria part del prestigi perdut i millorarien resultats electorals. "Sense el Juli fins i tot amb AMS teníem millor resultat" confessen.

Militants de base de Convergència a Sils, dignes de tota credibilitat asseguren pel blog, però amb certa ironia i humor que "Des de Convergència que ERC mantingui al Juli ja ens va bé i no farem sang de disputes internes.... "

Us deixem un fragment de la intervenció del Ple del regidor on es desmarca del grup d' ERC i AMS  i respon només a títol personal, marcant distàncies amb el grup.





Membres d'ERC denuncien una piulada del Juli al seu facebook, sobre el mal ambient a l'agrupació local d'ERC i aplaudida per uns ex-militants de C'S




Us presentem alguns fans del Juli Garcia que comenten la piulada anterior. Bé, de fet són els únics que l'ensabonen. Foto de C'S Girona:

Els espanyolistes Begoña Blasco i Ramir Durá que actualment afirmen ser membres del PSOE silenc i ovacionen al Juli Garcia mentre ERC Sils es desfà i l'Estelada és absent del municipi.

El sector espanyolista que ovaciona al Juli, ens ha enviat aquesta imatge al facebook que us reproduïm, atès que pensen que es va excloure  al Sr. Valdés de la primera foto , tot i que el motiu real és que aquest senyor no va comentar la desafortunada piulada del Juli que han criticat els seus companys de partit. En breu, entrevista als Espanyols de Sils.



Podeu veure els comentaris en obert fets de manera pública per la parella espanyola, al Mur facebook del regidor,  aquí:




Més informació:  L'ANC de Sils, en bona forma