divendres, 13 de maig del 2016

L'alcalde Nogué insisteix en la desobediència sobre el Nyap a La Selva TV i apunta cap a la prevaricació.

Nou vídeo de La Selva TV amb resposta política del Pere Mas a l'alcalde Nogué i unes noves equivocades i sorprenents declaracions del batlle

Nogué assegura ara que el TSJC li dóna la raó i que llicències anul·lades són "fermes" (No és broma)




Vistes les noves declaracions, un kol·lectiu veïnal cansat de les martinades, comencen a perfilar la via penal contra el govern de Sils i els secretaris
municipals de Sils i Santa Coloma de Farners per actuar contràriament a l'interès general de Sils i la legalitat urbanística. Cal recordar que ja han actuat amb temeritat, frau de llei processal i abús de dret, segons les dues sentències fermes.


L'Ajuntament tampoc no informa del cost per l'Ajuntament d'aquests llargs procediments judicials.

El veïns sospiten que ara ja s'ha entrat en desobediència i esperen l'acta de Junta de Govern Local de 21 de març de 2016, que encara no publica l'Ajuntament per valorar si existeix prevaricació, a mes a més. D'aquest acord un dels components de l'equip de govern s'hauria desmarcat per evitar problemes legals.

En especial, el kol·lectiu volen saber qui presenta el nou Estudi de detall i per quin motiu, atès que les úniques parts del procediment són el veïns i l'Ajuntament. Sospiten que l'ajuntament, en lloc de requerir-los l'enderrocament els podria haver fet arribar la sentència amb la recomanació de l'actuació a fer per dilatar més el seu compliment en una nova nyap-maniobra.

El veïns del Consum, continuen actuant dins la via contenciosa administrativa, on han anat rebent sentències favorables i ara fermes.

L'Alcalde continua fent veure que no entén el que diuen les sentències i continua intentant explicar aquesta versió impossible que el TSJC li dóna la raó a l'Ajuntament. CDC, li reclama la dimissió.


 
 
Nyap Alcalde
 
 
 
  Condemna en costes per Temeritat

 
Desestimació total del recurs de l'Ajuntament al TSJC

 
 
Nogué i les Nyap escletxes
 
IDS després de perdre el primer judici del Nyap
 
 
 
El PP després de la detenció de Bárcenas
 
 
 
Més informació:
 
L'escletxa

Nyap-informe

Hi haurà sorpresa: serà tombat per negligència municipal.

De querella criminal. 

"Por la temereridad.... procede imponer al Ayuntamiento demandado" 

Cronologia del Nyap.