divendres, 1 d’agost del 2008

L'alcalde de Torredembarra presenta la renúncia després de governar uns mesos en minoria

L'alcalde de Torredembarra, Manuel Jiménez (PSC), ha presentat avui la seva renúncia al càrrec al capdavant de la corporació municipal després de governar durant diversos mesos en minoria al consistori. En la seva carta de renúncia, Jiménez justifica la seva decisió per la "situació política que s'està produint a l'Ajuntament des de fa mesos, amb un govern en minoria integrat només per l'alcalde i tres regidors".
.
Ha recordat que, en reiterades manifestacions públiques, l'última a la sessió plenària ordinària del 17 de juliol, s'havia compromès a deixar el seu càrrec si altres formacions garantien un govern estable.
.
En aquest sentit, ha explicat que "a data d'avui, 1 d'agost, diversos grups municipals" (CiU, L'Agrupació, PP i GIT) de l'Ajuntament de Torredembarra "m'han presentat escrit en el qual asseguren haver aconseguit un acord de govern que garanteix una àmplia majoria i estabilitat".
.
Per això, "he decidit, d'acord amb els meus companys de grup municipal, presentar la meva renúncia irrevocable del càrrec d'alcalde, en els terminis previstos per la llei". Fonts municipals han informat que s'ha previst la celebració d'un ple la setmana que ve en el qual es farà efectiva la renúncia i posteriorment tindrà lloc l'elecció d'un nou alcalde.
.
Font: Avui.cat
.