dilluns, 1 de juny del 2009

Creen un grup al Facebook per una escola de patinatge a Sils, però només té 6 suports per criticar altres seccions.




Algunes veus del Sils modern, ens criden l'atenció via e-mail d'una maniobra d'IDS-PSC amb la complicitat de CiU per tal de criticar l'athletic silenc, per no acabar de sostreure's a la disciplina de municipal.


Situacions similars s'han viscut a la Llar d'infants La Quitxalla, inventant un problema o amb el Nyap de Sils, amb el silenci de l'ACES.
El grup del Facebook el trobareu (aquí) i acusen d'haver manipulat la Meritxell -la seva creadora- que va lluitar per la segona escola de Sils a un regidor de Sils.


Algunes veus informen que l'Albert Miralles i ICV, amb el suport d'AMS, estarien alhora reclamant un Consell d'Esports Municipal, però que ni CiU - que algunes veus vinculen amb el col.lectiu a Cuina a Sils- Ni IDS - amb la que altres veus viculen completament a l'ACES i una certa pressència a les AMPAs - estarien disposar a estudiar pel moment.


L'Alcalde, aseguren, les mateixes fonts ja hauria pactat el POUM amb una petita modificació a l'illa on es troba ubicada la fàbrica de l'exregidor Capdevila, respecte les actuals NNUU.


P.S: Gràcies per l'enviament

.