divendres, 12 de juny del 2009

No va voler aprovar el POUM Nogué-Capdevila en nom de Convergència, i plega


Després d'En Rovira, plega en Josep Ribas.


Fonts properes al Bloc - que tard o d'hora aconseguiran un informe de l'arquitecte municipal que va donar lloc a un recurs d'alçada tant pel seu contingut com per la manca de rigor gramatical "Hi ha escrits als blocs de Sils, sense tantes faltes", manifesten- asseguren que el Regidor Josep Ribas es va negar en les reunions de grup municipal a donar suport a un POUM on "els màxims beneficiats són les famílies Nogué i Capadevila en nom del socialisme i el catalanisme, i això va contra els meus principis, ja em vau enredar prou amb el Nyap del collons...", hauria arribat a afirmar el Sr. Ribas.

Al proper ple, CiU Sils i IDS-PSC-PSOE aprovaran el nou POUM, que preveu una revalorització dels solars propietat de l'alcalde actual (PSC-IDS) i l'ex-regidor d'urbanisme (CiU) amb la negativa d'AMS i ICV.

La regidora independentista, Maria Josep Lòpez, ha afirmat, segons altres fonts, que en tot aquest assumpte del POUM "veiem un greu problema de formes" i ICV plantejarà comparatives sobre densitats d'eficicació a la fàbrica del que serà nou regidor que de nou pagarem entre tots i totes els silencs i silenques.

.