divendres, 29 d’agost del 2008

AMS reclamarà un CEIP a Vallcanera

El Grup municipal d'AMS ha decidit que presentarà una moció al Ple per tal que el segon CEIP de Sils estigui a Vallcanera, concretament a l'espai de les antigues escoles.

Novament en Nogué i IDS podrien quedar en minoria, en les seves postures al Ple, si CiU i ICV donen suport a la moció i si IdS no es vol mullar, en ser una reclamació tant de l'MDV, un moviment molt crític amb la seva gestió com de l'Associació de Vallcanera, que tampoc mostra gaire satisfacció pública pel tracte que està rebent de l'alcalde i la colla IDS.

Vallcanera, que aquesta setmana aconseguirà el repte d'imposar la legalitat urbanística, podria tancar la setmana recuperant les antigues escoles com a centre d'educació.

Foto: El regidor Antoni Tello, cap de llista d'AMS a Sils
.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

ICV de Sils da soporte a esta iniciativa.

Anònim ha dit...

Trobo molt encertada aquesta proposta, ja era hora que AMS es pugés al carro de no discriminar Vallcanera, D'altra banda, unes escoles com les projectades per CiU serien un niu de conflictes entre el veïns, la mainada necessita fer seu el territori i vallcanera és un municipi plural i divers.

Anònim ha dit...

Ojo que en pueblo para variar la peluquera va diciendo que en Vallcanera no se sabe si se quiere, etc.. liandola como siempre.

En realidad lo que queremos en vallcanera es el colegio para los niños y que el Nogue diga si es socialista o no para que convoque asamblea del PSC

Anònim ha dit...

és veritat que va ser entre en Tello i en Cot qui van muntar l'embolic dels cavalls de l'estany en premsa?

Anònim ha dit...

Volem el CEIP a Vallcanera. Gràcies Tello.

Anònim ha dit...

Lo de los caballos fue el Cot el que la lio

Anònim ha dit...

Ya era hora de que se preocuparan un poco de vallcanera,ojala pongan el colegio para los niños que falta nos hacen !VIVA VALLCANERA!