dijous, 16 d’octubre del 2008

CiU i IDS, volen pujar els tributs que graven l'aigua en plena crisi

Sils es planteja apujar el rebut de l´aigua 50 € l´any

SILS S.FARREROS/E.BATLLE

L'Ajuntament de Sils es planteja apujar el rebut de l'aigua en 60 euros més l'any, que revertirien en el cost de la instal·lació d'una planta descalcificadora d'aigua al municipi. Aquest augment del preu, contemplat en les ordenances fiscals per al 2009 aprovades ahir durant la sessió plenària, ha de permetre la millora de l'aigua a tot el poble, que en aquests moments conté uns alts nivells de calç, segons va explicar ahir l'alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS).La modificació dels preus de les ordenances fiscals de cara al proper 2009 preveu que les taxes s'apugin, en els casos més extrems, un 4%. L'IBI, per exemple, s'incrementarà en un 3,8% i l'impost que més pujarà serà el de l'aigua, que augmentarà el seu preu un 4%. Aquest darrer però es pot veure incrementat en 50 euros més si s'instal·la la planta descalcificadora. Les ordenances fiscals es van aprovar amb el vot de l'equip de govern (IdS), que està en minoria, i el regidors de CiU, a l'oposició. AMS i ICV van votar-hi en contra.
.
Les auditories continuen donant estabilitat a la colla de les parecl.les a Mallorquines i Can Celdoni.
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest de ICV i els de AMS , si no volan l'aigua neta de calç,que no en beguin. Nomes amb l'estalvi de reparacions de rentadores, canonades, i estalvi de sabo al rentar, aquests 50 euros no son res. I si a mes et vols posar un descalsificador a casa, uns 1300 euros a part de les sals que necessita, tot plegat una GANGA:
endevant aixi al grup de IDS amb tots els vostres encerts

Anònim ha dit...

La perruquera que sempre es fa un embolic amb les a i les e torna, aviat s'animarà la dona del cordobés.

Es pot posar descalcificador sense haver de pujar preu millor farien en arreglar les canonades perquè els de can cabirol es queden sovint sense aigua.

Anònim ha dit...

Mira Peluquera no peluquera quien seas primero decirte que estos del PSOE-PSC-IDS- de Sils a fecha de hoy tienen muy pocoS apoyoS ya que la mayoria de los vecinos de Sils se sienten engañados por estos ineptos a los que tu apoyas
los vecinos de Sils no tienen que pagar ni un €uro por la descalsificadora lo que tienen que hacer como Equipo de Gobierno es saber negociar con SOREA y que sea SOREA quien pague la descalsificadora si no se le da el servicio a otra empresa.
Pero para esto hay que valer cosa que estos a los que tu defiendes no valen para nada, para lo unico que valen es para cobrar buenos suldos y daros a vosotros buenas suvenciones.
Se les tendria que caer la cara de vergüenza de no hacer las AUDITORIAS del Ex- Alcalde solo por el hecho de estar Gobernado en Minoria con el Apoyo de CIU por estos Motivos AUDITORIAS Y POUM NO ONU.

ANORO QUE POCA PERSONALIDAD QUE TIENES MENOS MAL QUE CUANDO SE HAGA LA OBRA FARAONICA EN FRENTE DE LA ESTACIÓN TU YA NO ESTARAS DE CONCEJAL POR QUE LOS DE CIU LOS TUYOS MISMOS TE HABRÁN HECHADO "VENDIDO"

MUCHOS VECINOS DICEN A FECHA DE HOY QUE NO VOTARÁN MÁS AL PSOE-PSC-IDS- de Sils.

porque esta jente ni son politicos ni son nada de nada.

SI TUBIERAN DIGNIDAD DIMITIRIAN.

FUERA DE NUESTRO AYUNTAMIENTO EQUIPOS DE GOBIERNOS COMO EL QUE TENEMOS QUE NO SABEN NADA MÁS QUE CREAR CONFLICTOS FUERAAAAAAAAA. PELUQUERA NEUS CORDOBES Y TODOS ELLOS INCLUIDOS Y QUE DEN PASO A PERSONA CAPACITADAS COMO LOS SEIS MIEMBROS DE LA OPOSICIÓN QUITANDO AL ANORO PARA QUE SE VALLA CON ELLOS