dimarts, 21 d’octubre del 2008

Perill: la colla de constructors de l'entorn d'IDS i l'enganxina, que al març deia això, ara diu defensar el SES de Sils i Riudarenes.


Amb aquesta publicitat i elements de candidatura van perdre l'assemblea del 30-M a Vallcanera. També van embolicar l'AMPA del CEIP en no reclamar directament a l'Ajuntament el transport escolar no obligatori com a gratuït. Vallcanera ja ha estat recepcionada en menys d'un any i sense cap de les obres que amb mentides van fer aprovar en una assemblea quan el president legal ja havia dimitit.
No és un bon precedent del que pot passar al SES. Cal vigilar les seves propostes, acostumen a estar polititzades prioritzant els interessos particulars disfressant-los de servir a l'interés general.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot això amb el permís de CiU a Sils. A Vallcanera van perdre molt vots a les darreres eleccions, i a les properes encara perdran més. No volen tapa enganxines ni tapa cots a Vallcanera.

Vallcanera vol canvi si no ens el donen que no esperin CAP vot ni IDS ni l'Anoro.

Anònim ha dit...

Ayer el secretario y la marta la de las tasas otra vez teniendo a un tio a un hora para sellar una instancia... porque estan cagados... auditorias ya

Anònim ha dit...

Al final quien decia la verdad la Carmen Fernadez o el Valdés.

esta señora a estado cuatro años en una Entidad y nunca hasta la fecha de hoy no se a leido los ESTATUTOS y se a creido todas las mentiras de la RUT Y VIRGINIA

HO POSIBLEMENTE TAMBIEN SE IVA A REPARTIR EL PASTEL

Anònim ha dit...

Si la virgina ha de ser qui gestioni les quotes de l'AMPA jo no pago