divendres, 24 d’octubre del 2008

Les tonteries d'en Nogué a premsa tornen a indignar Vallcanera


Torna a indignar Vallcanera, un cop més.


Veïns i veïnes de Vallcanera estudien fer una manifestació contra les declaracions i actuacions de l'alcalde de cobrar contribucions especials

Aquesta és la notícia que ha indignat Vallcanera a El Punt i que recorda l'estratègia que IDS ja va fer servir amb el transport escolar.

L'Ajuntament de Sils es veu obligat a fer la recepció de Vallcanera Parc perquè la junta ja no cobria els serveis

Ho fa per no deixar «desemparats» els veïns tot i les greus deficiències urbanístiques

ANNA PUIG. Sils
L'Ajuntament de Sils ha assumit la gestió de Vallcanera Parc, malgrat que encara no s'han executat totes les obres de millora necessàries. S'hi ha vist obligat perquè la junta de la urbanització va deixar de prestar els serveis bàsics –excepte la recollida d'escombraries– com a mesura de força perquè es fes la recepció. L'Ajuntament diu que no vol deixar desemparats els veïns, però ja ha avançat que el cost de les obres de millora –ara se'n redacta el projecte– estarà cofinançat pel consistori i els parcel·listes.

També augmenta el rebuig a l'actitud sociovergent d'en Xico Anoro, al que recomanen fer-se d'Unió i plegar de CDC, per frenar la moció de censura i per donar suport aquestes justificacions que amaguen que a Vallcanera ha existit durant 22 anys una entitat urbanística de conservació que va arribar a pagar obres de fora del seu àmbit com la carretera d'accés.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Dani (23:22:43) :

Si en Febrero este equipo de Gobierno no queria recepcionar Vallcanera si no estaban las obras hechas, por que motivo recepcionan a hora que digan la verdad.

Este Alcalde miente mucho, el no puede desmentir en el mes de octubre lo que ya sabia en el mes de marzo y agosto señora periodista del diari PUNT DE GIRONA.

Este Alcalde le ha mentido, porque tanto el como el Secretario y su primer teniente alcalde estaban negociando, con el Abogado de la Ex- Entidad el Sr. Gonzalo LLuzar López de Briñas, Letrado y Tecnico Urbanístico, la Recepción de Vallcanera sin coste alguno para los parcelistas.

Porque tanto el Equipo de Gobierno como el Secretario y los Tecnicos del Ayuntamiento de Sils podrian tener responsabilidades penales.

Este ha sido el verdadero motivo para que los del PSOE-PSC-IDS, de Sils, propusieran ellos mismo la recepción.

La excusa que da el alcalde para tapar este compromiso no es otra que decir que la junta del Sr. Arnau Torres abandono los servicios minimos.

Servicios que tendria haber estado pagando el Ayuntamiento de Sils hace 23 años y que nos lo hacia pagar a los vecinos de Vallcanera Park.

Los vecinos de Vallcanera pediremos responsabilidades penales y le reclamaremos los ultimos cinco años al yuntaiento de Sils.

Sr. Martin Nogue. Sr. Joan Cot y Sr. Juan Antonio Gonzalez Blanco Secretario, del Ayuntamiento de Sils, desde el año 1986, en Catalan se dice PRABOTS, pues haber i los hay para meter a los vecinos de Vallcanera en alguna derrama especial.

Anònim ha dit...

Ribas salta't al Xico o en Rovira et farà fora tu. Just Do It.

Jordi ha dit...

Com és això que va parlar l'advocat de l'entitat amb els tècnics sobre responsabilitats penals?¿¿? estaria bé saber-ho.

A més, entre el que es diu a l'article i aquest acord municipal i el que s'afirma a aquest escrit que es va elevar al Ple

http://losilenc.blogspot.com/2008/10/all-que-ids-deia-que-no-passara-si.html

L'únic, repeteixo l'ÚNIC, salt possible és la prevaricació, i si el senyor alcalde es molesta que denuncii.

Anònim ha dit...

Muchos Vecinos de Sils están muy ha repentidos de haberlos votados

Esto lo unico que qieren hacer es ganar pasta a costa de os vecinos.

Si no mirar lo que quiere hacer el Cot y el nogue