dimecres, 22 d’octubre del 2008

Troben incomprensible que l'administració contracti directament una empresa de nova creació de familiars de candidats d'IDS i membres de l'AMPA.


Acord de la Junta de Govern Local del 21 de juliol de 2008

20.- Construcció trasters-magatzem al Centre Civic - Expdt. 2007/179 Proposta del Regidor de Governació, Via pública, Obres i Serveis i Medi Ambient.
Antecedents
Informe de l’Arquitecta Tècnica Municipal de data 1 d’abril de 2008, la qual assenyala que davant la necessitat de desar el material de les diferents entitats municipals, creu convenient construir quatre locals a la planta soterrani del Centre Cívic destinats a trasters-magatzems per aquestes entitats.
Pressupost presentat pel proveïdor CONSTRUCCIONS J. MIRALLES 2007, S.L., per un import total de 7.597,00€ IVA inclòs.
Informe del departament de comptabilitat de data 17-Juliol-2008 conforme hi ha suficient consignació per fer front a dita despesa.
Fonaments de dret:
Article 213 i següents del Text Refós de la Llei Reguladora d’Hisendes Locals del Reial Decret
Legislatiu 2/2004, de 5 de març.
Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de Contractes del Sector Públic.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD

Primer.- Contractar a CONSTRUCCIONES J. MIRALLES 2007, S.L. la construcció de trasters-magatzems al centre Cívic, per un import de 7.597,00 € - IVA inclòs.
Segon.- Carregar la despesa a la partida 08 12 451 62300 del pressupost vigent.
Tercer.- Trametre aquest acord a l’interessat, a intervenció i als Serveis Tècnics.

_____

Font consultades pel bloc asseguren i manifesten, que la llei de contractes del sector públic reclama solvència acreditada a les empreses que es contracten per procediment negociat directe, una S.L, del 2007, es considerada habitualment poc solvent i seria l'ultima opció a escollir.

Un nou motiu per reclamar auditories a les pràctiques del serveis tècnics silencs amb l'acord del govern que presideix el socialista Martí Nogué.

Més informació: Cot, Ampes, associació proiDSsocialista de Vallcanera, colla Ma. teresa i altres enganxinades
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Este es el mismo que construye sin vallas donde hay una suspension de licencias, el comepiopjillos del pegatina que le han dicho que le ponga miralles a la empresa para que parezca del miralles de ICV.. estos sociatas... A lo mejor es la empresa con la queria cobrar la subcontrata de las obras del agua que quisieron colar, el, la rut la virginia y el camello.

Anònim ha dit...

a més es veu que l'obra ha quedat feta una merda.