dissabte, 25 d’octubre del 2008

A l'exdirectora de la llar d'infants

JOSEP SOLÉ TURON. RIUDARENES (SELVA).

Vaig poder veure la carta que vostè va presentar a l'Ajuntament de Riudarenes, en què al·legava motius personals per dimitir. Uns dies després, al poble, apareix una altra carta dirigida als pares i mares, en la qual declarava motius ben diferents de la renúncia; en aquest cas, raons polítiques, diu. Com es pot entendre una dimissió amb cartes diferents, que tenen arguments diferents?

Vostè intenta justificar-ho dient que havia decidit amagar les raons polítiques. Si la raó de la seva dimissió era política, ho podia dir tranquil·lament, ja que no tenia cap obligació de participar d'un projecte que no compartia. Per què no va dir la veritat i va enganyar la regidora, l'alcalde i els ciutadans de Riudarenes?

Tampoc ens podem creure que havia pactat una sortida silenciosa amb l'alcalde, ja que dies abans del ple, l'oposició va passar un butlletí en què justificava raons polítiques, la qual cosa indica que vostè feia dues cares. És a dir, deia una cosa al govern i una altra, ben diferent, a l'oposició.

A més, en aquest joc de mentides, una darrere de l'altra per tapar l'anterior, també ha enredat els seus defensors d'AIR-PSC, que demanen la dimissió de la regidora. Com poden demanar-ne ara la dimissió, si vostè mateixa reconeix que va amagar aquestes raons?

D'altra banda, en els arguments polítics que vostè esmenta en la segona carta, declara que no podia aplicar un projecte educatiu basat en criteris professionals. És que es pensa que la persona que la substitueix en el càrrec no té criteris exclusivament professionals? Així mateix, m'agradaria saber per què, si vostè no compartia aquest projecte, va conferir una despesa als pares de la llar en xandalls tan cars, abans de plegar i sense consultar-ho a ningú? Senyora Meritxell Gelabert, sembla que tot plegat respon a la manipulació política que l'oposició li ha proposat, i que vostè ha acceptat sense importar-li que això afectés les butxaques dels pares de la llar d'infants. Només cal llegir el butlletí que signa el senyor Gironès, portaveu de l'oposició, fent una crida a fer caure aquest govern que és l'única cosa que l'interessa.

És trist que una persona que es dedica a l'educació infantil hagi fet el doble joc polític en la seva dimissió, i espero que no transmeti aquest valor tan indigne als menuts. Era ben senzill dir la veritat de bon principi, un valor que sí que desitjo que hagi transmès a la quitxalla del nostre poble.


El Punt

.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esta clar que aquesta senyora ha rebut pressions d'en Gironés per publicar aquesta carta, sino com s'explica que només s'hagi publicat a la web de l'AIR i no pas a algun diari?

Senyors de l'AIR, nomes fan que polemitzar utilitzant la mainada com a objecte politic per fer-se propaganda a favor.

Si no ho saben preguntin a les mares del poble si estan gaire contentes amb vostés amb la acusació que a l'escola hi habia hagut agressions entre nens?

Creu vosté Sr. Gironès que això es política? que n'esta d'equivocat.